Ντουλάπες
υπνοδωματίου

Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας!
Οι ντουλάπες CENTRO, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια,
εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς.
Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες,
ανοιγόμενες, συρόμενες, σε διάφορα χρώματα και υλικά με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Ντουλάπα οργάνωση βεστιαρίου

Ντουλάπες υπνοδωματίου
Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας! Οι ντουλάπες CENTRO, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς. Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες, ανοιγόμενες, συρόμενες, σε διάφορα χρώματα και υλικά με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Ντουλάπα οργάνωση βεστιαρίου

Ντουλάπα
υπνοδωματίου

Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας!
Οι ντουλάπες υπνοδωματίου Centro, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς.
Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες, ανοιγόμενες και συρόμενες, σε διάφορα χρώματα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Οι ανοιγόμενες ντουλάπες αποτελούν μία πιο κλασσική προσέγγιση στο σχεδιασμό του χώρου. Ο συνδυασμός design και λειτουργικότητας, όπως και η πληθώρα χρωμάτων και υλικών, προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για τη δημιουργία επίπλων ντουλάπας με διαχρονικό στυλ!

Οι ανοιγόμενες ντουλάπες αποτελούν μία πιο κλασσική προσέγγιση σχεδιασμού, ο οποίος προσφέρει αμέτρητες επιλογές για τη δημιουργία μιας ντουλάπας με διαχρονικό στυλ!
δείτε όλα τα μοντέλα


Αν είστε λάτρεις του μοντέρνου και minimal ύφους, τότε οι συρόμενες ντουλάπες είναι η κατάλληλη επιλογή, καθώς αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο εκτός από την πρακτική τους ιδιότητα. Ειδικά σε περιορισμένους χώρους, η συρόμενη ντουλάπα προσφέρει λειτουργικότητα και άνεση κινήσεων!

Με το μοντέρνο και minimal ύφος τους, οι συρόμενες ντουλάπες είναι η κατάλληλη επιλογή για όλους τους χώρους, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση κινήσεων!
δείτε όλα τα μοντέλα


Σχεδιασμένο από εσάς! Μεγάλο ή μικρό, το βεστιάριο είναι ένα δωμάτιο από μόνο του δίνοντάς σας τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το χώρο που πάντα επιθυμούσατε και να οργανώσετε τα ρούχα και τα προσωπικά σας αντικείμενα, σαν να βρίσκεστε σε μία εντυπωσιακή boutique.

Μεγάλο ή μικρό, το βεστιάριο σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το χώρο που πάντα επιθυμούσατε και να οργανώσετε τα ρούχα και τα προσωπικά σας αντικείμενα, σαν να βρίσκεστε σε μία εντυπωσιακή boutique.
περισσότερα

Δείτε επίσης