Ντουλάπα Συρόμενη Υπνοδωματίου – Valley

Bold and Beautiful!
Η Valley είναι μια συρόμενη ντουλάπα
με λιτές γραμμές και minimal design.

centro kitchen, ντουλάπα, συρόμενη ντουλάπα, valley, λιτές γραμμές, minimal design, λαβή gola, γκρι ματ χρώμα

centro kitchen ντουλάπα συρόμενη, valley, γκρι ματ, λαβή gola, αποθηκευτικός χώρος, εσωτερικό ντουλάπας

Χαρακτηριστικά

Πρόκειται για μία ντουλάπα με ενιαία όψη και λαβή GOLA, που προσδίδει ένα καθαρό αποτέλεσμα στο χώρο, ενώ παράλληλα είναι λειτουργική.
Αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο, δίνοντας πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού της για σωστή και οργανωμένη αποθήκευση.
Είναι σχεδιασμένη με προηγμένη τεχνολογία που εγγυάται υψηλή απόδοση και soft closing.

centro kitchen, ντουλάπα, συρόμενη ντουλάπα, valley, λιτές γραμμές, minimal design, λαβή gola, γκρι ματ χρώμα, εσωτερικό ντουλάπας, αποθηκευτικοί χώροι
centro kitchen, ντουλάπα, συρόμενη ντουλάπα, valley, λιτές γραμμές, minimal design, λαβή gola, γκρι ματ χρώμα, εσωτερικό ντουλάπας, αποθηκευτικοί χώροι
centro kitchen συρόμενη πόρτα basic ντουλάπα

Απόλυτη αξιοποίηση του χώρου!

Οι συρόμενες ντουλάπες είναι ένας απλός και κομψός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες αποθήκευσης και να αξιοποιήσετε απόλυτα το χώρο σας. Από ντουλάπες στην κρεβατοκάμαρα, είτε στο χωλ, οι συρόμενες ντουλάπες CENTRO, εγγυώνται υψηλή ποιότητα ενώ διατίθενται σε πολλά σχέδια που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε απλές λύσεις αποθήκευσης σε κάθε δωμάτιο.
Οι συρόμενες ντουλάπες, είναι μια σύγχρονη λύση αποθήκευσης, αλλά και μια εξαιρετική επιλογή συνολικά, καθώς λειτουργούν άψογα σε πολλούς τύπους δωματίων.


Συρόμενη ντουλάπα: να γιατί αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε χώρο!

Ντουλάπα με υψηλό design

Η ντουλάπα αποκαλύπτει τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις του καθενός, ενώ προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες που αλλάζουν με το πέρασμα των εποχών και του χρόνου.
Άλλωστε, είναι ο αγαπημένος μας βοηθός και ένα από τα στολίδια του σπιτιού μας αφού είναι το σημείο που θα φιλοξενεί και θα βάλει σε τάξη τα πιο προσωπικά μας αντικείμενα!

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα