Συρόμενη ντουλάπα: να γιατί αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε χώρο!

Η ντουλάπα αποκαλύπτει τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις του καθενός, ενώ προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες που αλλάζουν με το πέρασμα των εποχών και του χρόνου.
Άλλωστε, είναι ο αγαπημένος μας βοηθός και ένα από τα στολίδια του σπιτιού μας αφού είναι το σημείο που θα φιλοξενεί και θα βάλει σε τάξη τα πιο προσωπικά μας αντικείμενα!
Οι συρόμενες ντουλάπες είναι ιδανική επιλογή καθώς ανάλογα με το design, το υλικό και το χρώμα που θα επιλεχθεί, μπορούν να αποτελέσουν ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο. Γενικότερα, οι συρόμενες πόρτες μπορεί να γίνουν πολύ εντυπωσιακές, σοφιστικέ και να αποτελέσουν μέρος της διακόσμησης.

Επιπλέον, λόγω σχεδιασμού μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χώρο και να λύσει το αιώνιο θέμα της αποθήκευσης! Γι’ αυτό το λόγο, μία συρόμενη ντουλάπα ακόμα και στο καθιστικό, δεν θα φαίνεται περίεργη!
Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε για την χρηστικότητά της καθώς είναι ιδανική για μικρά δωμάτια αλλά και για χώρους οι οποίοι είναι φορτωμένοι από πολλά έπιπλα, αφού γλιτώνει από το χώρο που θα καταλάμβανε το άνοιγμα της πόρτας μιας κλασικής ντουλάπας. Παράλληλα αφήνει περισσότερο χώρο για ελεύθερη κίνηση ή και για τα υπόλοιπα έπιπλα. Στην κρεβατοκάμαρα για παράδειγμα, αφήνει χώρο στο κομοδίνο, το μπουντουάρ και το κρεβάτι, χωρίς να μας περιορίζει στο να επιλέξουμε ένα απ’ αυτά!

Πιο εξελιγμένη εκδοχή της ντουλάπας-έπιπλο, η ντουλάπα με τις συρόμενες πόρτες είναι ευρύχωρη και πολλές φορές εντοιχισμένη – ολόκληρη ή εν μέρει.
Οι συρόμενες πόρτες μπορεί να είναι από διάφορα υλικά, ξύλο για πιο ζεστή αίσθηση, ακόμα και καθρέφτες κάνοντας τον χώρο να μοιάζει πολύ μεγαλύτερος και εντυπωσιακός.
Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές είναι αμέτρητες δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας μοναδική ντουλάπα!