Ντουλάπα Ανοιγόμενη Υπνοδωματίου – Cloud

Romantic and simple!
Η σύνθεση ντουλάπας Cloud είναι ανάλαφρη, ρομαντική και ανεπιτήδευτη!


Έπιπλα

Πλαισιώστε το υπνοδωμάτιο σας με χρηστικά, όμορφα έπιπλα, όπως κομοδίνα ή μια μικρή σύνθεση τοίχου πολλαπλών χρήσεων, όπου μπορείτε εκτός από τα βιβλία σας, να αποθηκεύσετε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα. Σε συνδυασμό με ένα χαλί και μια πολυθρόνα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά στο χώρο σας με το δικό σας χαρακτήρα!

Διαχρονική

Διαχρονική, με έναν παριζιάνικο αέρα, συνδυάζει το παλιό και το καινούργιο και αποτελεί πρόταση για κλασικό, αλλά και για μοντέρνο χώρο.


Δείτε πώς να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιό σας σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου!

Τα δωμάτια στα πολυτελή ξενοδοχεία πάντα μας δημιουργούν μία αίσθηση ηρεμίας, ξεκούρασης, φρεσκάδας και καθαριότητας. Τα τελευταία χρόνια οι ρυθμοί στην καθημερινότητά μας έχουν αυξηθεί, σε σημείο που το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος που κοιμόμαστε, διαβάζουμε, δουλεύουμε, πίνουμε τον καφέ μας ή τρώμε. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να τον κάνουμε όσο πιο λειτουργικό γίνεται για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν πολύ το λευκό χρώμα κ αυτό γιατί είναι «καθαρό» και πιο αριστοκρατικό.

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε 5 χρώματα

Επιλέξτε μεταξύ πέντε χρωμάτων, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε 5 χρώματα