Ντουλάπα Συρόμενη Υπνοδωματίου – Calm

Calmness and relaxation!
Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος, ο οποίος μπορεί να χαρίσει ηρεμία, ευκολία, άνεση με όλες τις προδιαγραφές που εσείς επιθυμείτε!
Η Calm είναι μία elegant ντουλάπα!


Χαρακτηριστικά

Η Ντουλάπα Calm διαθέτει συρόμενες πόρτες και πλαίσιο αλουμινίου χωρισμένες σε 2 ίσα μέρη, ενώ τα όρθια αλουμίνια των πορτών είναι ταυτόχρονα και λαβή.

Μηχανισμός LUXURY

Ο μηχανισμός Luxury απευθύνεται στους λάτρης των γυάλινων επιφανειών. Με μηχανισμούς βαρέως τύπου οι πόρτες αυτές στηρίζονται στην επάνω επιφάνεια των κασωμάτων και δημιουργούν την αίσθηση ότι αιωρούνται.
Η ελεγχόμενη κίνηση, σε κάθε άνοιγμα ή κλείσιμο με την χρησιμοποίηση φρένων υψηλής ποιότητας, ολοκληρώνει την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας. Οι ταμπλάδες της είναι πάντοτε γυάλινοι σε διάφορα χρώματα και δίνει την δυνατότητα συνδυασμών χωρίζοντας οριζόντια τους ταμπλάδες με διακριτικά αλουμίνια πάχους ενός εκατοστού.
Τα διαχωριστικά αλλά και τα προφίλ διατίθενται σε 7 χρώματα (αλουμίνιο, λευκό, μαύρο, λαδί, ανθρακί, μανιταρί και σκούρο καφέ) ενώ το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα μπορεί να κτιστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Διακοσμητικές συνθέσεις

Πειραματιστείτε με τζάμια, καθρέπτες ή οποιαδήποτε εικόνα θα θέλατε να αποτυπώσετε σε τζάμι για να δημιουργήσετε διακοσμητικές συνθέσεις που αναβαθμίζουν το χώρο σας.


Αξεσουάρ ντουλάπας: Οργανώστε το εσωτερικό της ντουλάπας σας!

Οι ντουλάπες αποτελούν ένα απαραίτητο στοιχείο σε κάθε υπνοδωμάτιο, καθώς δίνουν λύσεις τόσο σε πρακτικά θέματα οργάνωσης και αποθήκευσης, όσο και σε αισθητικά.
Ο σχεδιασμός τους έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να τις μεταμορφώνει σε σύγχρονα έργα τέχνης. Η σωστή μελέτη του εσωτερικού, ωφέλιμου χώρου, ο εργονομικός τους σχεδιασμός και η χρήσης των κατάλληλων μηχανισμών και αξεσουάρ καθορίζουν την λειτουργικότητα και την αισθητική τους.

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα