Ντουλάπα Συρόμενη Υπνοδωματίου – Equal

Linear patterns with strong color contrasts!
Ο δυναμικός σχεδιασμός και η οριζόντια επιλογή
πολλαπλών επιφανειών, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της Equal.


Χρώματα και υφές

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη, δημιουργώντας μοναδικά γραμμικά μοτίβα με έντονες χρωματικές αντιθέσεις και διαφορετικές υφές, συνδυάζοντας κατηγορίες υλικών.

Εσωτερικό

Το προτεινόμενο εσωτερικό της, σε lino απόχρωση και ελαφρά σαγρέ επιφάνεια, οργανώνει ιδανικά όλα σας να αγαπημένα αντικείμενα.
Τα διακριτικά προφίλ αλουμινίου, διατίθενται σε πολλά χρώματα και πλαισιώνουν τους εμφανείς ταμπλάδες.
Συγχρόνως, διασφαλίζουν την άρτια στήριξη και διευκολύνουν το άνοιγμα των πορτών, λειτουργώντας ως λαβή ανοίγματος.

Μηχανισμός MODERNA

Οι συρόμενες πόρτες MODERNA φέρουν μηχανισμούς βαρέως τύπου, εξαιρετικής ποιότητας που προσαρμόζονται στους οδηγούς, μετατρέποντας το άνοιγμα της ντουλάπας σε μία ευχάριστη αίσθηση. Συνοδευόμενες από φρένα διπλής κατεύθυνσης, οι πόρτες σταματούν πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Στις πόρτες MODERNA υπάρχει επιλογή συνδυασμού διαφόρων ταμπλάδων και χρωμάτων χωρίς τη χρήση μετάλλου που να τους ενώνει. Η υψηλού επιπέδου επεξεργασία των ταμπλάδων αλλά και η πρωτοποριακή μέθοδος ένωσης τους, δημιουργεί μία ενιαία εικόνα εναλλασσόμενων χρωμάτων και επιφανειών. Το διακριτικό προφίλ δεξιά και αριστερά από τις πόρτες, πάχους 4 χιλιοστών δίνει την τελική πινελιά στην εξαιρετική εμφάνιση αυτών των πορτών. Το προφίλ παρέχεται σε 7 χρώματα (τιτάνιο, λευκό, μαύρο, λαδί, ανθρακί, μανιταρί και σκούρο καφέ) και δίνει την δυνατότητα πολυάριθμων συνδυασμών.

Μοναδικό design

Προσαρμόστε τα μοτίβα, επαναλαμβανόμενα, είτε σε εναλλαγή, σε δύο ή περισσότερες πόρτες για ένα ολοκληρωμένο design.


Τα 4 φυτά που θα σας χαλαρώσουν και θα αλλάξουν την ενέργεια του δωματίου σας!

Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος που μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και τα φυτά μπορούν να συμβάλλουν ιδιαίτερα σε αυτή τη χαλάρωση.
Ένας φυσικός τρόπος για να έχετε έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό ύπνο είναι να βάλετε φυτά στο χώρο σας.
Εμείς διαλέξαμε 4 φυτά που θεωρούμε ότι είναι κατάλληλα, για να μπορείτε να τα έχετε στο υπνοδωμάτιό σας.

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα