Ντουλάπα Συρόμενη Υπνοδωματίου – River

High-end luxury!
Η River είναι μία high end ντουλάπα!


Χαρακτηριστικά

Πρόκειται για μία βαρέως τύπου ντουλάπα, με συρόμενες πόρτες από καρυδιά, σε συνδυασμό με προφίλ αλουμινίου που λειτουργεί και ως λαβή.

Μηχανισμοί και LED

Προσθέτοντας μηχανισμούς, όπως μηχανισμό ασανσέρ, μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα υψηλά τμήματα της ντουλάπας, ενώ ο εσωτερικός φωτισμός LED αφενός κάνει τη ντουλάπα να φαίνεται πολύ πιο ελκυστική και αφ’ ετέρου, καθιστά τη διαδικασία εύρεσης ρούχων πολύ πιο εύκολη.

Λειτουργικότητα και στυλ

Το εσωτερικό της ντουλάπας μπορεί να σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας και να είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, χαρίζοντάς σας λειτουργικότητα αλλά και στυλ.


Συρόμενη ντουλάπα: να γιατί αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε χώρο!

Ντουλάπα με υψηλό design

Η ντουλάπα αποκαλύπτει τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις του καθενός, ενώ προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες που αλλάζουν με το πέρασμα των εποχών και του χρόνου.
Άλλωστε, είναι ο αγαπημένος μας βοηθός και ένα από τα στολίδια του σπιτιού μας αφού είναι το σημείο που θα φιλοξενεί και θα βάλει σε τάξη τα πιο προσωπικά μας αντικείμενα!

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα