Ντουλάπα Συρόμενη Υπνοδωματίου – Pearl

A stunning piece of design!
Η Pearl είναι μία εντυπωσιακή ντουλάπα που αποπνέει ηρεμία και γαλήνη!


Χαρακτηριστικά

Πρόκειται για μία ντουλάπα με συρόμενες πόρτες και μονοκόμματους καθρέπτες, οι οποίοι εκτός από το ότι δίνουν βάθος στο χώρο, αποτελούν και μία stylish προσέγγιση.

centro kitchen, ντουλάπα, συρόμενη ντουλάπα, υπνοδωμάτιο, εσωτερικό ντουλάπας, Pearl
centro kitchen, ντουλάπα, συρόμενη ντουλάπα, υπνοδωμάτιο, καθρέπτης, κρεβάτι, Pearl
centro kitchen ντουλάπα, ανοιγόμενη, pearl, υπνοδωμάτιο, καθρέπτης, πολυθρόνα, εσωτερικό

Σχεδιαστική αρμονία και αισθητική

Κάθε έπιπλο στο χώρο, συμπληρώνει το άλλο, προσδίδοντας μία ζεν διάθεση. Πρόκειται για ένα ανάλαφρο, φωτεινό, αισθητικό αποτέλεσμα, για το master bedroom ή για τον ξενώνα, αφού διαθέτει το δικό του μπάνιο. Το έπιπλο που προτείνεται για το μπάνιο, δένει αρμονικά με το περιβάλλον, καθώς κινείται στην ίδια χρωματική παλέτα!
Παράλληλα, τα ανάλαφρα κομοδίνα, συμπληρώνουν την κρεβατοκάμαρα, ενώ το χαμηλό αποθηκευτικό έπιπλο, πολλαπλών χρήσεων ολοκληρώνει την σύνθεση!

centro kitchen ντουλάπα, ανοιγόμενη, pearl, υπνοδωμάτιο, καθρέπτης, πολυθρόνα, μπουφές, κρεβάτι
centro kitchen ντουλάπα, ανοιγόμενη, pearl, μπάνιο
centro kitchen ντουλάπα, ανοιγόμενη, pearl, υπνοδωμάτιο, καθρέπτης

Ένα στολίδι στο χώρο

Η ντουλάπα, δεν αποτελεί έναν χώρο αποθήκευσης μόνο, αλλά ένα στολίδι στο χώρο! Συγκεκριμένα, οι συρόμενες πόρτες ντουλάπας με καθρέπτη, όπως η Pearl, με το καθαρό τους φινίρισμα, αποπνέουν κομψότητα και προσδίδουν διακοσμητική αξία στο χώρο!


Δείτε πώς να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιό σας σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου!

Τα δωμάτια στα πολυτελή ξενοδοχεία πάντα μας δημιουργούν μία αίσθηση ηρεμίας, ξεκούρασης, φρεσκάδας και καθαριότητας. Τα τελευταία χρόνια οι ρυθμοί στην καθημερινότητά μας έχουν αυξηθεί, σε σημείο που το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος που κοιμόμαστε, διαβάζουμε, δουλεύουμε, πίνουμε τον καφέ μας ή τρώμε. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να τον κάνουμε όσο πιο λειτουργικό γίνεται για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν πολύ το λευκό χρώμα κ αυτό γιατί είναι «καθαρό» και πιο αριστοκρατικό.

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα