Ντουλάπα Συρόμενη Υπνοδωματίου – Grain

Timeless elegance!
Με την καθαρότητα των γραμμών της, η Grain αναδεικνύει την επιφάνεια της επιλογής σας.


Χαρακτηριστικά

Το μπόι αλουμινίου, που χρησιμοποιείται και ως λαβή, καθ’ύψος της ντουλάπας και σε απόχρωση light titanium, δίνει μοντέρνο και λειτουργικό χαρακτήρα σε όποιο χρώμα επιλέξετε.

Αμέτρητες επιλογές

Επιλέξτε ανάμεσα σε χρώματα ξύλου, μονόχρωμα, matt, super matt, gloss και high gloss, για να δημιουργήσετε στο χώρο σας την ατμόσφαιρα που εκφράζει την προσωπικότητά σας.


Πώς να έχετε καλή ενέργεια στο υπνοδωμάτιό σας!

Πόσες φορές δεν έχετε μπει σε ένα δωμάτιο και έχετε νιώσει άβολα και μία αρνητική ενέργεια να περικλείει το χώρο; Φανταστείτε λοιπόν, αυτή την ενέργεια να τη νιώθετε στο υπνοδωμάτιο σας! Ο ύπνος σας σίγουρα θα διαταραχθεί και όσο για την χαλάρωση; Δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Για να πετύχουμε την καλύτερη και ποιοτικότερη ξεκούραση, χρειάζεται να υπάρχει καλή ενέργεια στο χώρο. Λίγα πράγματα όμως είναι αυτά που συμβάλουν θετικά, στην καλή ενέργεια του υπνοδωματίου και κατ’ επέκτασιν στον καλό ύπνο.

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα