Βεστιάριο Ντουλάπα Υπνοδωματίου – Plexus

Tο βεστιάριο Plexus αποτελεί μια μοντέρνα λύση για την οργάνωση χώρων που είναι αφιερωμένοι αποκλειστικά σε ρούχα και παπούτσια, με τη χρήση μελαμινικών ορθοστατών και αξεσουάρ ντουλάπας.

centro kitchen ντουλάπα βεστιάριο plexus

centro kitchen ντουλάπα βεστιάριο plexus λεπτομέρεια εσωτερικού

Χρωματικές επιλογές εσωτερικού

Το βεστιάριο Plexus σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 μοναδικά χρώματα για το εσωτερικό της ντουλάπας, λινό, σκούρο λινό και λευκό για μία αισθητικά αναβαθμισμένη εικόνα!

centro kitchen ντουλάπα βεστιάριο plexus λεπτομέρεια εσωτερικού
centro kitchen ντουλάπα βεστιάριο plexus λεπτομέρεια εσωτερικού

Απόλυτη οργάνωση!

Φιλόξενο και πολυτελές, το Plexus προσθέτει αξία στο χώρο σας. Ένας ειδικός χώρος για τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, θα προσφέρει πρακτικότητα και λειτουργικότητα όταν ετοιμάζεστε, αφού παρέχει χώρο για την αποθήκευση όλων των αντικειμένων σας. Δώστε προτεραιότητα στα ρούχα που θέλετε να κρεμάσετε και λάβετε υπόψη κάθε τελευταία λεπτομέρεια, όπως λύσεις αποθήκευσης για τη συλλογή κοσμημάτων σας.

7 tips για να οργανώσετε τις ντουλάπες σας εύκολα και γρήγορα!

Ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνιση του και αν δεν είσαι απ αυτούς που έχουν προνοήσει να οργανώσουν τις ντουλάπες τους, μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ και σου έχουμε όλες τις λύσεις για να δεις και πάλι τις ντουλάπες σου τακτοποιημένες και… συντονισμένες με την σωστή εποχή του χρόνου!

περισσότερα


Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα