Κλασσική κουζίνα Mandola

Timeless kitchen style!
Η Mandola με τη διαχρονική της αισθητική, τις λιτές γραμμές της και τον δυναμικό της σχεδιασμό, προβάλλει και ενισχύει τα ποιοτικά, πραγματικά χαρακτηριστικά της κουζίνας, τη φιλοξενία και την αρμονία.


Αποθηκευτικοί χώροι

Ελεύθερα ράφια, κομψές εταζέρες, διακοσμητικά τόξα και καγκελάκια, ταμπλαδωτές ημιμασίφ πόρτες και βιτρίνες με καΐτια ή απλά πλαίσια αποθηκεύουν και οργανώνουν άψογα τα μαγειρικά σας σκεύη.

Retro στοιχεία

Τα retro στοιχεία συνδυάζονται με μοντέρνα τεχνοτροπία, εξασφαλίζοντας ένα χώρο υψηλή αισθητικής και άρτιας διαρρύθμισης.

Επιφάνειες και υφές

Η παρουσία κλασσικών και μοντέρνων στοιχείων, αλλά και οι αντιθέσεις των επιφανειών σε χρώματα και υφές, δημιουργούν ένα περιβάλλον με χαρακτήρα και ταυτότητα, επιβεβαιώνοντας την τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, που θέλει την κουζίνα να είναι κάτι παραπάνω από ένας χώρος παρασκευής φαγητού.

Βιτρίνες

Οι βιτρίνες αποτελούν ένα από τα πιο κλασσικά έπιπλα. Με την vintage αισθητική τους, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την πολυτέλεια στο χώρο, προσφέροντας παράλληλα επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους που είναι άκρως απαραίτητοι στο χώρο της κουζίνας.

Νησίδα

Η νησίδα κάνει την προετοιμασία του φαγητού πιο διασκεδαστική, αφού επιτρέπει σε περισσότερα άτομα να συνεργαστούν στο μαγείρεμα, όμως εκτός του μαγειρέματος, μπορεί να αξιοποιηθεί και ως σημείο για να απολαύσετε το φαγητό σας.

Κουζίνα σε Country στυλ! Δείτε πώς θα το πετύχετε!

centro kitchen κουζίνα mandola

Όπου και να μένεις, είτε στην πόλη είτε στο χωριό, μπορείς να δημιουργήσεις την κουζίνα σου σε country στυλ! Ο τρόπος για να το πετύχεις αυτό, είναι εύκολος και πλέον πολύ διαδεδομένος. Εδώ και πολλά χρόνια η country διακόσμηση επιλέγεται πολύ συχνά από κορυφαίους διακοσμητές εσωτερικών χώρων, αφού προσφέρει ζεστασιά και οικειότητα ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει και με όλες τις εποχές του χρόνου.
Βασικό σε αυτή τη διακόσμηση, είναι η ύπαρξη του ξύλου αλλά σε πιο ανοιχτά χρώματα!

περισσότερα


Συνδυάστε με προϊόνταΔείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα