Κουζίνα σε Country στυλ! Δείτε πώς θα το πετύχετε!

Όπου και να μένεις, είτε στην πόλη είτε στο χωριό, μπορείς να δημιουργήσεις την κουζίνα σου σε country στυλ! Ο τρόπος για να το πετύχεις αυτό, είναι εύκολος και πλέον πολύ διαδεδομένος. Εδώ και πολλά χρόνια η country διακόσμηση επιλέγεται πολύ συχνά από κορυφαίους διακοσμητές εσωτερικών χώρων, αφού προσφέρει ζεστασιά και οικειότητα ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει και με όλες τις εποχές του χρόνου.
Βασικό σε αυτή τη διακόσμηση, είναι η ύπαρξη του ξύλου αλλά σε πιο ανοιχτά χρώματα!
Ένα πιο παραδοσιακό ύφος λοιπόν, που αποτελείται από κλασικού χρώματος ξυλεία και κλασικό σχεδιασμό στις επιφάνειες των επίπλων με πορτάκια κουζίνας ταμπλαδωτά, είναι η βάση για μία τέτοια κουζίνα.
Με στοιχεία ραμποτέ, διακοσμητικά τόξα και καγκελάκια, ανοιχτά ράφια, βιτρίνες με καΐτια ή απλά πλαίσια που εξυπηρετούν και τις αποθηκευτικές ανάγκες, δημιουργούν μια κουζίνα που θυμίζει εξοχικό σπίτι.
Επίσης μία country κουζίνα χαρακτηρίζεται από το μέγεθος και την έκτασή της, γι αυτό σε μεγάλους χώρους, μία τέτοια κουζίνα μπορεί να αναδειχτεί ακόμα καλύτερα.
Κομψή, φινετσάτη, ευάερη και φωτεινή, η κουζίνα σε country στυλ επιβάλλεται να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά πάνω απ όλα να είναι φιλόξενη.
Δοκιμάστε να τοποθετήσετε διακοσμητικά όπως παραδοσιακά ψάθινα καλάθια, να στολίσετε τα ράφια με διακοσμητικά στοιχεία, όπως πιάτα ή πορσελάνινα σερβίτσια καφέ και κρεμάστε σε γατζάκια, εργαλεία που χρησιμοποιείται στην κουζίνα όπως κουτάλες και πιρούνες για μια πιο cozy αισθητική. Άλλωστε στα παλιά χρόνια οι νοικοκυρές αναδείκνυαν όσα είχαν με τον καλύτερο τρόπο για να δείξουν την αρχοντιά και την οργάνωση τους!
Με έμφαση στον φωτισμό, είτε πρόκειται για φυσικό φως ή έναν περίτεχνο πολυέλαιο που κρέμεται από πάνω, θα συνδέσεις τέλεια τη νοσταλγία, αλλά και τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού.
Τέλος, χρησιμοποίησε μπουκέτα με φρέσκοκομμένα λουλούδια, που θα δώσουν αέρα ζωντάνιας, άρωμα και χρώμα στο χώρο!