Μοντέρνα κουζίνα Caramel

Simple lines & minimal design!
Λιτές γραμμές και μίνιμαλ σχεδιασμός συμβιώνουν αρμονικά με τα παραδοσιακά στοιχεία δημιουργώντας ένα φωτεινό χώρο.

centro kitchen κουζίνα, caramel, φλοράλ πλακάκια, ανοιχτό ξύλο, ανάγλυφα νερά, λευκό χρώμα, κρεμαστά ράφια

centro kitchen κουζίνα, caramel, φλοράλ πλακάκια, ανοιχτό ξύλο, ανάγλυφα νερά, λευκό χρώμα, πάγκος κουζίνας, νεροχύτης

Mix & Match

Το μοντέρνο, μίνιμαλ ύφος της σύνθεσης μετατρέπεται σε ένα εκλεπτυσμένο mix & match με φλοράλ retro πλακάκια, που απογειώνουν στιλιστικά την σύνθεση.

Υφές

Πόρτες και ανοιχτές εταζέρες από θερμοδομημένες επιφάνειες, σε ανοιχτές αποχρώσεις με νερά ξύλου και ανάγλυφη υφή συνδυάζονται με λείες, super matt πόρτες, με όμοια δομικά στοιχεία, σε παλ γκρι και λευκές αποχρώσεις.

centro kitchen κουζίνα, caramel, φλοράλ πλακάκια, ανοιχτό ξύλο, ανάγλυφα νερά, λευκό χρώμα, πάγκος κουζίνας, λευκή νησίδα, εντοιχισμένος φούρνος

Πάγκοι

Οι λευκοί ομοιογενείς, πάγκοι Solid, επενδύουν τα πλαϊνά της γραμμικής επιτοίχιας μονάδας και της ανεξάρτητης νησίδας. Η επιφάνεια, σε ανοιχτές αποχρώσεις ξύλου επιτυγχάνει την σύνδεση μεταξύ των αυτόνομων συνθέσεων και δημιουργεί ένα χώρο γρήγορου σερβιρίσματος.

Λαβές Gola

Οι κρυφές λαβές Gola, με προφίλ σε λευκό χρώμα αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα και προσδίδουν κομψότητα στην κουζίνα σας.

centro kitchen κουζίνα, caramel, φλοράλ πλακάκια, ανοιχτό ξύλο, ανάγλυφα νερά, λευκό χρώμα, πάγκος κουζίνας, νεροχύτης
centro kitchen κουζίνα, caramel, φλοράλ πλακάκια, ανοιχτό ξύλο, ανάγλυφα νερά, λευκό χρώμα, νησίδα, εντοιχισμένος φούρνος

Χωροθέτηση

Οι μονάδες οριοθετούν τέλεια την κουζίνα, χωρίς να επηρεάζουν την ευκολία στην κίνηση μεταξύ των διάφορων διακριτών χώρων.

Σπάστε την μονοτονία στην κουζίνα σας!

Μία από τις πιο παιχνιδιάρικες διακοσμητικές τάσεις που σας προτείνει η Centro, είναι τα ethnic πλακάκια στον τοίχο της κουζίνας σας που θα δώσουν αέρα φρεσκάδας και όχι μόνο!
Επιλέξτε πλακάκια φλοράλ σε έντονους χρωματισμούς στρέφοντας τα βλέμματα όλων στο σημείο που θα επιλέξετε να τα τοποθετήσετε δημιουργώντας ένα πιο ethnic look!

περισσότερα


Συνδυάστε με προϊόνταΔείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα