Μοντέρνα κουζίνα Charlotte

Modern minimal rustic environment!
Ένας άριστος συνδυασμός φυσικών υλικών και βιομηχανικών στοιχείων δημιουργούν ένα σύγχρονο minimal ρουστίκ περιβάλλον, την κουζίνα Charlotte.


Παλ αποχρώσεις

Υψηλές μονάδες με κάθετα νερά, σε φυσική, ανοιχτή απόχρωση ξύλου συνυπάρχουν αρμονικά με super matt, όψεις σε παλ χρωματισμούς οι οποίες περιβάλλουν την κεντρική νησίδα της σύνθεσης.

Νησίδα

Το πάχος της επιφάνεια της νησίδας παρουσιάζει διαβαθμίσεις και επεκτείνεται, χωρίζοντας έτσι, διακριτικά, τον χώρο παρασκευής από τον χώρο προετοιμασίας και σερβιρίσματος.

Κλασσική κομψότητα

Το μοντέλο Charlotte σας παρουσιάζει την κλασική κομψότητα, ανανεωμένη και σας προτρέπει να τολμήσετε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς.

Όταν το vintage συναντά το minimal!

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού μας! Αυτή η φράση περικλείει όλη τη ζεστασιά και τη σημασία της κουζίνας στη ζωή μας. Είναι ένας χώρος που ζούμε, δημιουργούμε, νιώθουμε, μοιραζόμαστε, υπάρχουμε! Για αυτό και κάθε σπίτι, κρύβει μία ιστορία, ειδικά αν είναι σπίτι πολλών ετών! Πώς όμως μπορεί το ζωηρό vintage στυλ να συνυπάρξει με το μίνιμαλ σκανδιναβικό design.

περισσότερα


Συνδυάστε με προϊόντα

Nothing found.

Nothing found.Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα