Τραπεζάκι του καφέ! Δείτε πώς να το διακοσμήσετε!

Μπορεί να είναι μικρό και πολλές φορές υπάρχει απλά για να ακουμπάμε τον καφέ ή το κινητό μας, αλλά αποτελεί ένα όμορφο στοιχείο διακόσμησης στο χώρο!
Ο λόγος για το τραπεζάκι του καθιστικού! Αν δεν έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να το διακοσμήσετε, η πώς να το κάνετε, τότε σας έχουμε πολύ όμορφες ιδέες για να το μεταμορφώσετε!
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και το τραπέζι σας ως καμβά, για να δημιουργήσετε την πιο ιδιαίτερη και όμορφη διακόσμηση.
Ένας μεγάλος δίσκος είναι μια ωραία όπου μπορείτε να τακτοποιήσετε ότι θέλετε πάνω και να τον διακοσμήσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, με μια στοίβα βιβλία, περιοδικά, φωτογραφικά άλμπουμ, μπολάκια και σουβέρ.
Χρησιμοποιήστε γεωμετρία και μοτίβα. Η γεωμετρία στο χώρο φέρνει ισορροπία και ηρεμία! Μπορείτε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε ομοιομορφία στα σχήματα των μπολ και των βάζων και να επιλέξετε διαφορετικά μοτίβα για να υπάρχει ένα διακοσμητικό ενδιαφέρον.
Μπορείτε να φτιάξετε το προσωπικό σας μίνι μπαρ! Χρησιμοποιώντας ένα δίσκο, μπορείτε να φτιάξετε ένα μίνι μπαρ πάνω στο τραπεζάκι του καθιστικού. Φυσικά δεν χρειάζεται να βάλετε μόνο ποτά. Μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο σερβίτσιο που θα το έχετε διαθέσιμο κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε το ρόφημά σας εσείς ή οι καλεσμένοι σας. Επίσης ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι με το ποτό της αρεσκείας σας και ποτήρια είτε για κρασί είτε πιο χαμηλά, θα δώσουν έναν τόνο φιλοξενίας και κομψότητας.
Αντί για ένα τραπεζάκι χρησιμοποιήστε περισσότερα από ένα! Μπορείτε να βρείτε μικρά τραπεζάκια και να φτιάξετε μία όμορφη σύνθεση σε διαφορετικά σχέδια και επίπεδα. Αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει χαρακτήρα.
Εάν είστε λάτρεις της μίνιμαλ διακόσμησης, βρείτε ένα εντυπωσιακό αντικείμενο που σας αρέσει και κρατήστε μόνο αυτό για να διακοσμήσετε το κέντρο του τραπεζιού. Από ένα μεγάλο βάζο, μία σύνθεση με κεριά ή ένα μπολ με πέτρες, άμμο ή ακόμα και φωτάκια, θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και ιδιαίτερη.