4+1 ιδέες για να αξιοποιήσεις το χολ στο σπίτι σου!

Η είσοδος, ή διαφορετικά χολ όπως το λέμε συνήθως, είναι ο χώρος που μας καλωσορίζει και μας προδιαθέτει να συνεχίσουμε της πορεία μας προς το εσωτερικό ενός σπιτιού.
Μας κάνει να αισθανθούμε άνετα, οικεία και αντικατοπτρίζει την συνολική αισθητική της εσωτερικής διακόσμησης.

Στα περισσότερα σπίτια, αυτός ο χώρος παραμένει ανεκμετάλλευτος, δείχνοντας παραμελημένος ή ακόμα και άδειος.
Εμείς σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες για να τον μετατρέψεις σε έναν χώρο λειτουργικό και αισθητικά αναβαθμισμένο, που θα χαίρεσαι να βλέπεις κάθε φορά που θα επιστρέφεις σπίτι.

Όλοι χρειαζόμαστε περισσότερο χώρο για να αποθηκεύουμε τα παλτό μας, τις τσάντες μας ακόμα και διάφορα μικροαντικείμενα τα οποία συνήθως καταλήγουν διασκορπισμένα στα διάφορα συρτάρια στο σπίτι.

Τοποθέτησε μια ντουλάπα είτε ανοιγόμενη, είτε συρόμενη ή ένα ανοιχτό βεστιάριο που δείχνει πιο μοντέρνο και οικείο και οργάνωσε πανωφόρια, τσάντες και αντικείμενα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου ή τα πράγματα των προσκεκλημένων σου.

Το εσωτερικό της ντουλάπας μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σου, τοποθετώντας εύχρηστα, λειτουργικά αξεσουάρ που πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια στο αιώνιο πρόβλημα της αποθήκευσης!

Οι ντουλάπες CENTRO διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και την ευελιξία τους, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν στις διαστάσεις που χρειάζεσαι.

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις αναρτώμενα ράφια και να τοποθετήσεις διάφορα διακοσμητικά όπως κεριά, φωτογραφίες, βαζάκια με λουλούδια κτλ, θα μεταμορφώσουν το χολ σε ένα πιο ζεστό, οικείο, γεμάτο φρεσκάδα χώρο.

Αν οι εταζέρες και τα ράφια δεν είναι το στυλ σου, τότε ένα έπιπλο μπουφέ με ένα καθρέπτη, είναι μία safe επιλογή που θα προσδώσει κομψότητα και ένα πιο κλασσικό στυλ ενώ ταυτόχρονα θα έχεις ακόμα ένα σημείο για να αποθηκεύεις πράγματα.

Μία επιπλέον πρακτική λύση, είναι να δημιουργήσεις μία custom made παπουτσοθήκη με ραφάκια στο εσωτερικό της για να τοποθετείς όλα τα παπούτσια που χρησιμοποιείς καθημερινά, χωρίς να τα αφήνεις εκτεθειμένα στην είσοδο του σπιτιού σου. Έτσι ο χώρος θα είναι πάντα περιποιημένος και τα παπούτσια σου θα είναι διαθέσιμα ακριβώς τη στιγμή που τα χρειάζεσαι!

Σε περίπτωση που ο χώρος που διαθέτεις είναι αρκετά μεγάλος, τότε τραπέζια, μεγάλες βιβλιοθήκες, συνθέσεις με ράφια ακόμα και πολυθρόνες μπορούν να κοσμήσουν το χολ σου και να το μετατρέψουν σε ένα φιλόξενο περιβάλλον!
Στη CENTRO έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις έπιπλα προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σου και να διαμορφώσεις κάθε χώρο στο σπίτι σου όπως ακριβώς τον φαντάζεσαι.