Μικροί χώροι, μεγάλες ιδέες!

Το studio ή μονόχωρος, είναι ο ενιαίος χώρος, που συνδυάζει την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό μαζί, χωρίς να παρεμβάλλονται καθόλου τοίχοι και συνήθως αποτελεί οικονομική και ιδανική επιλογή για ένα πιο νεανικό στυλ.
Παρόλαυτά ένας τόσο μικρός χώρος είναι γεμάτος προκλήσεις διαρρύθμισης, αλλά και οριοθέτησης!
Με τη σωστή διακόσμηση βέβαια, ο χώρος μπορεί να δείχνει πολύ μεγαλύτερος. Ενώ επιλέγοντας έπιπλα αλλά και κάνοντας χρήση κάθε γωνιάς με έξυπνο τρόπο, ένα studio μπορεί να μετατραπεί σε έναν άκρως λειτουργικό και κομψό χώρο.
Η κουζίνα Cannoli κλέβει σίγουρα την παράσταση καθώς είναι μικρή, ανάλαφρη, πλήρως προσαρμοσμένη για ένα studio! Η κουζίνα γυρίζει με νησίδα και διαχωρίζεται με αυτόν τον τρόπο από το καθιστικό, δημιουργώντας την αίσθηση ενός διαφορετικού χώρου. Έτσι το δωμάτιο, φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο με εξαιρετικά διακοσμητικό χαρακτήρα.
Επιπλώνοντας το studio ελαφρά, χρησιμοποιώντας ουδέτερη και ανοιχτόχρωμη χρωματική παλέτα, δημιουργείται η αίσθηση ενός μεγαλύτερου διαμερίσματος.
Σε έναν κόσμο όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς, ο μονόχωρος σίγουρα μπορεί να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της αστικής ζωής!
Τολμήστε το και θα σας ανταμείψει!