Μοντέρνα κουζίνα Cannoli

Small spaces, big ideas!
Tα λιγότερα τετραγωνικά δεν στερούν με τίποτα την άνεση και την όμορφη διακόσμηση. Αντιθέτως το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αισθητικά εντυπωσιακό!
Έτσι και η κουζίνα Cannoli είναι μία μικρή, ανάλαφρη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ιδανική για ένα studio!

centro kitchen, κουζίνα, design, cannoli, μικρή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, νησίδα, γκρι απόχρωση, ανοιχτό ξύλο, έπιπλο εισόδου

centro kitchen, κουζίνα, design, cannoli, μικρή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, νησίδα, γκρι απόχρωση, ανοιχτό ξύλο

Ομοιόμορφο look

O συνδυασμός γκρι αποχρώσεων με “πινελιές” ξύλου, που κυριαρχεί στην κουζίνα, εκτείνεται και στα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου, δημιουργώντας ένα ενιαίο και ομοιόμορφο look.

Διαμόρφωση

Η κουζίνα είναι σχεδιασμένη ώστε να διαχωρίζεται από το υπόλοιπο δωμάτιο  με την ύπαρξη της νησίδας, δημιουργώντας την αίσθηση ενός διαφορετικού χώρου.

centro kitchen, κουζίνα, design, cannoli, μικρή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, νησίδα, γκρι απόχρωση
centro kitchen, κουζίνα, design, cannoli, μικρή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, νησίδα, γκρι απόχρωση, ανοιχτό ξύλο, έπιπλο εισόδου

Αποθηκευτικές λύσεις

Ένα από τα βασικότερα ζητήματα σε ένα στούντιο είναι η χωρητικότητα.
Το έπιπλο εισόδου με αποθηκευτικό χώρο, που θα μπορούσε να έχει και χρήση μπουφέ, τοποθετείται απέναντι από την κουζίνα,  προσφέροντας επιπλέον λύσεις αποθήκευσης.

Ευρηματικότητα

Τα παράλληλα ερμάρια ενώνονται με ευρηματικό τρόπο με μία επιφάνεια σε ανοιχτό χρώμα ξύλου, δημιουργώντας ένα πρακτικό σημείο που λειτουργεί ταυτόχρονα ως χώρος για να τοποθετείτε τα διακοσμητικά και μη, αντικείμενα, αλλά και ως σημείο παρασκευής φαγητού.

centro kitchen, κουζίνα, design, cannoli, μικρή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, νησίδα, γκρι απόχρωση, ανοιχτό ξύλο, μεταλλική ραφιέρα
centro kitchen, κουζίνα, design, cannoli, μικρή, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, νησίδα, γκρι απόχρωση, ανοιχτό ξύλο, πράσινη πολυθρόνα

Στυλ

Ανάλογα με τη διαρρύθμιση, επιλέξτε για το καθιστικό κατάλληλα έπιπλα με το στυλ του καναπέ και της πολυθρόνας που σας ταιριάζει, διαμορφώνοντας ένα χώρο κομψό, εκλεπτυσμένο και βολικό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από χώρους μεγαλύτερων τετραγωνικών.

Μικροί χώροι, μεγάλες ιδέες!

Το studio ή μονόχωρος, είναι ο ενιαίος χώρος, που συνδυάζει την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό μαζί, χωρίς να παρεμβάλλονται καθόλου τοίχοι και συνήθως αποτελεί οικονομική και ιδανική επιλογή για ένα πιο νεανικό στυλ.
Παρόλα αυτά ένας τόσο μικρός χώρος είναι γεμάτος προκλήσεις διαρρύθμισης, αλλά και οριοθέτησης!

περισσότερα
Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα