Δείτε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε την τραπεζαρία στην κουζίνα!

Τα τελευταία χρόνια η τραπεζαρία αποτελεί συνέχεια της κουζίνας, ή εντάσσεται στο σχεδιασμό, για πρακτικούς λόγους ή για εξοικονόμηση χώρου στην περίπτωση που είναι μικρό το δωμάτιο.
Ο πάγκος εργασίας ή η νησίδα, βάζοντας δύο σκαμπό, μπορεί να μετατραπεί σε χώρο απόλαυσης του φαγητού μας σε καθημερινή βάση.
Αν όμως θέλουμε ένα κανονικό τραπέζι ενσωματωμένο στο σχεδιασμό της κουζίνας που μπορεί να λειτουργήσει και ως έξτρα χώρος προετοιμασίας φαγητού, δεν έχουμε πάρα να προσθέσουμε μία επιφάνεια χαμηλότερη από τις γύρω μονάδες σε τέτοιο ύψος ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν καρέκλες και όχι σκαμπό. Όπως στην κουζίνα Cordial, όπου οι παράλληλες μονάδες γεφυρώνονται, με επιφάνεια, δημιουργώντας μια πρακτική τραπεζαρία.
Στην περίπτωση όμως που έχετε νησίδα στην κουζίνα, μπορείτε να δημιουργήσετε μία προέκταση της νησίδας, τοποθετώντας επιφάνεια τραπεζιού.
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση του πάγκου. Μπορεί να προστεθεί επέκταση σε χαμηλότερο ύψος σχηματίζοντας ορθή γωνία με το πάτωμα, δημιουργώντας έτσι ένα κομψό τραπέζι σερβιρίσματος.
Προσθέστε καρέκλες της επιλογής σας και ολοκληρώστε έτσι το χώρο της τραπεζαρίας την κουζίνα!