Η CENTRO χορηγός στο 1ο Webinar της MedExpo!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Webinar της MedExpo: “Καινοτόμες τεχνολογίες αντιμικροβιακών υλικών και επιφανειών εργασίας”, στο οποίο χορηγός ήταν η CENTRO!
Τα αντιμικροβιακά υλικά, αλλά και η τεχνολογία που τα περιβάλλει είναι πλέον στο προσκήνιο, για να απολαμβάνουμε χώρους χωρίς μικρόβια και ιούς, οι οποίοι παράλληλα ενισχύουν την αισθητική. Στο webinar αναδείχθηκαν όλες οι πτυχές της αντιμικροβιακής προστασίας και της αναγκαιότητάς τους στην μετά-Covid-19 εποχή.

Η CENTRO με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό στον άνθρωπο, έχει καταφέρει στο πέρασμα του χρόνου, με την ποιότητα αλλά και με την επένδυση σε μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, να εδραιωθεί στο χώρο ως το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα.
Όλα αυτά τα χρόνια η CENTRO, αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς σε τομείς όπως η αισθητική και η λειτουργικότητα. Στη νέα πραγματικότητα, με την ασφάλεια της υγιεινής να είναι προαπαιτούμενο, προχωράμε ακόμη πιο μπροστά επενδύοντας στην έρευνα για χρήση νέων υλικών με αντιμικροβιακές ιδιότητες, προκειμένου να μπορούμε να χρησιμοποιούμε στο έπακρο αυτά τα υλικά στα έπιπλα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας ή σε έπιπλα που αναλαμβάνουμε για την κατασκευή  μεγάλων projects, πιστοποιώντας την ασφαλή χρήση τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η CENTRO στηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες που αποτελούν εφαλτήριο για καινοτομία και εξέλιξη!

Δείτε το Video παρουσίασης της CENTRO εδώ

Δείτε το webinar εδώ