Μοντέρνα κουζίνα Pavlova

Clean cut lines and classic design!
Συνθέσεις σε αυστηρές γραμμές και έπιπλα σε κλασσικά σχήματα, εμπνευσμένα από τις αρχές της γεωμετρίας, σε παστέλ αποχρώσεις, πρωταγωνιστούν στην σειρά επίπλων κουζίνας Pavlova.


High gloss φινίρισμα

Όψεις από θερμοδομημένο υλικό, με high gloss φινίρισμα, σε απαλό γκρι χρώμα, δημιουργούν ένα σύνολο που ακτινοβολεί την minimal chic προσωπικότητα της σύνθεσης.

Εργονομία

Ο εργονομικός, γωνιακός σχεδιασμός της την κάνει εύκολα προσβάσιμη και ταυτόχρονα οριοθετεί τον ενιαίο χώρο.

Πάγκος Solid

Το ύψος του ομοιογενούς, πάγκου Solid, από μη πορώδες υλικό, μειώνεται και σχηματίζει ορθή γωνία με το πάτωμα, δημιουργώντας έτσι ένα κομψό τραπέζι σερβιρίσματος.

Σύγχρονη άποψη στον χώρο

Τα μεταλλικά στοιχεία και οι ψυχρές αποχρώσεις στις εταζέρες σε συνδυασμό με το μίνιμαλ λευκό στην προέκταση του πάγκου, συνθέτουν ένα μοντέρνο περιβάλλον, απόλυτα εναρμονισμένο με τις τελευταίες τάσεις, ενώ παράλληλα ο σχεδιασμός της κουζίνας επιτρέπει άνεση κινήσεων, προαπαιτούμενο για τη δημιουργία μίας σύγχρονης κουζίνας.

Δώστε χρώμα και άρωμα στην κουζίνα σας με αρωματικά φυτά!

Δεν υπάρχει κάτι που να προσθέτει περισσότερο χρώμα και άρωμα σε μια κουζίνα από τα αρωματικά φυτά τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στα φαγητά σας!
Στην περίπτωση που έχετε παράθυρο στην κουζίνα σας, για παράδειγμα πάνω από τον νεροχύτη, τότε δεν σας περιορίζει τίποτα καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά φυτά όπως δυόσμος, βασιλικός, δεντρολίβανο, θυμάρι κτλ και ειδικά σε γλάστρα χωρίς να δεσμεύσετε πολύ χώρο.

περισσότερα


Συνδυάστε με προϊόνταΔείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα