Μοντέρνα κουζίνα Panna
Cotta

Luxury and sublime elegance!
Γραμμική σχεδίαση, καλαίσθητα υλικά
και έντονες χρωματικές αντιθέσεις
συνθέτουν την κουζίνα Panna cotta.


Νησίδα

Η σκούρας απόχρωση επένδυση νησίδας μαρμάρινης όψης,
“αγκαλιάζει” τις πόρτες από λάκα
σε λευκή απόχρωση, δημιουργώντας ένα κομψό αποτέλεσμα.

Λαβές

Οι συμπαγείς, μεταλλικές λαβές σε νίκελ
ματ απόχρωση, προσθέτουν σύγχρονο look και αισθητική στην σύνθεση.

Νησίδα

Πρωταγωνιστικό στοιχείο της σύνθεσης αποτελεί η ελεύθερη,πολυλειτουργική νησίδα, που προσφέρει μια ελκυστική συνέχεια στον χώρο.

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με έργα τέχνης!

Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε την κουζίνα μας αισθητικά; Η απάντηση είναι κάθε άλλο παρά αναμενόμενη! Φυσικά με έργα τέχνης!
Κι όμως η μόδα του να χρησιμοποιούμε μεγάλους πίνακες και κάδρα και στην κουζίνα, πέραν του καθιστικού και των υπνοδωματίων, δεν είναι κάτι καινούργιο.
Άλλωστε η κουζίνα μας τα τελευταία χρόνια αποτελεί το χώρο που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, επομένως και η διακόσμησή της έχει γίνει απαραίτητη ώστε να μας φτιάχνει τη διάθεση.
Τοποθετώντας λοιπόν εικόνες, πίνακες, μικρότερα και μεγαλύτερα έργα τέχνης, η κουζίνα αποκτά χαρακτήρα. Η διαδικασία του να κρεμάσεις τα έργα τέχνης όμως, μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο δύσκολη και χρονοβόρα!

περισσότερα


Συνδυάστε με αξεσουάρ

Συνδυάστε με προϊόνταΔείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα