Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με έργα τέχνης!

Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε την κουζίνα μας αισθητικά; Η απάντηση είναι κάθε άλλο παρά αναμενόμενη! Φυσικά με έργα τέχνης!
Κι όμως η μόδα του να χρησιμοποιούμε μεγάλους πίνακες και κάδρα και στην κουζίνα, πέραν του καθιστικού και των υπνοδωματίων, δεν είναι κάτι καινούργιο.
Άλλωστε η κουζίνα μας τα τελευταία χρόνια αποτελεί το χώρο που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, επομένως και η διακόσμησή της έχει γίνει απαραίτητη ώστε να μας φτιάχνει τη διάθεση.
Τοποθετώντας λοιπόν εικόνες, πίνακες, μικρότερα και μεγαλύτερα έργα τέχνης, η κουζίνα αποκτά χαρακτήρα. Η διαδικασία του να κρεμάσεις τα έργα τέχνης όμως, μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο δύσκολη και χρονοβόρα!
Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να μπείτε σε τόσο κόπο! Η μόδα πλέον επιτάσσει τα έργα τέχνης μας να τα εκθέτουμε είτε ακουμπώντας τα στο πάτωμα, είτε πάνω σε ένα ράφι δημιουργώντας μία σύνθεση. Το να βρείτε και άλλους τρόπους να εντάξετε τα έργα τέχνης στη διακόσμησή σας, θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσετε πρωτότυπες συνθέσεις.
Ένας τρόπος που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε τη θέση του πίνακα όποτε το επιθυμείτε, είναι να το ακουμπήσετε απλά στο πάτωμα. Κ αν αυτό ακούγεται πρόχειρο, εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι όχι μόνο θα αναβαθμίσει το χώρο αλλά θα του δώσει και μία αίσθηση πιο «γκαλερίστικη».
Ανάλογα με το στυλ της κουζίνας σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν πολύχρωμο πίνακα που θα δώσει ένταση και δυναμισμό στο χώρο ή έναν μονόχρωμο για ένα πιο επιβλητικό αποτέλεσμα.
Επίσης μπορείτε να διακοσμήστε έναν ολόκληρο τοίχο, απλώς τοποθετώντας τους πίνακές σας πάνω σε ράφια! Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ όμορφη και περιποιημένη «έκθεση» έργων τέχνης.
Είτε επιλέξετε έναν πίνακα είτε περισσότερους, με χρώμα ή χωρίς, τολμήστε το και τοποθετήστε τα σε σημεία που να τραβούν το βλέμμα και την προσοχή! Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!