Μοντέρνα κουζίνα Ekmek

Classic or modern? Simple ideal!
Η Ekmek συνδυάζει την κλασσική νότα που προσφέρει ο φυσικός
δρυς, με τη μοντέρνα όψη της γυαλιστερής λάκας, δημιουργώντας
ένα μοναδικό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

centro kitchen κουζίνα, ekmek, κλασικό μοντέλο, τραπέζι, ανοιχτό ξύλο, γκρι ντουλάπια, γρανίτης

centro kitchen κουζίνα, ekmek, πάγκος κουζίνας, τραπέζι, διάφανης καρέκλα, κλασικό μοντέλο, ανοιχτό ξύλο, φούρνος, γκρι ντουλάπια, γρανίτης

Νησίδα

Ο σχεδιασμός της Ekmek, είναι λιτός με έμφαση στην πρακτικότητα, καθώς η νησίδα είναι πλούσια σε αποθηκευτικούς χώρους, ενώ καταλήγει σε μία λειτουργική τραπεζαρία!

centro kitchen κουζίνα, ekmek, πάγκος κουζίνας, νησίδα, τραπέζι, κλασικό μοντέλο, ανοιχτό ξύλο, φούρνος, γκρι ντουλάπια, γρανίτης
centro kitchen κουζίνα, ekmek, πάγκος κουζίνας, κλασικό μοντέλο, ανοιχτό ξύλο, γκρι ντουλάπια, γρανίτης

Λαβή Gola

Σχεδιαστικό ενδιαφέρον αποτελεί η μαύρη λεπτομέρεια, το «πόμολο» Gola, που έχει τοποθετηθεί σε ορισμένα από τα ερμάρια αλλά και το βάθος των ερμαριών.

Επιφάνειες και υφές

Η παρουσία κλασσικών και μοντέρνων στοιχείων, αλλά και οι αντιθέσεις των επιφανειών σε χρώματα και υφές, δημιουργούν ένα περιβάλλον με χαρακτήρα και ταυτότητα, επιβεβαιώνοντας την τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, που θέλει την κουζίνα να είναι κάτι παραπάνω από ένας χώρος παρασκευής φαγητού.

centro kitchen κουζίνα, ekmek, πάγκος κουζίνας,, τραπέζι, κλασικό μοντέλο, ανοιχτό ξύλο, γκρι ντουλάπια, γρανίτης
centro kitchen κουζίνα, ekmek, πάγκος κουζίνας, νησίδα, κλασικό μοντέλο, ανοιχτό ξύλο, γκρι ντουλάπια, γρανίτης

Χρωματισμοί

Οι χρωματισμοί που προτείνονται μέσα από αυτό το μοντέλο, κινούνται στους γήινους τόνους προσφέροντας ηρεμία και αρμονία.

centro kitchen, νέα μοντέλα, κλασικό, ekmek

Απλή και κομψή

Η Ekmek αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, με τις λεπτές γραμμές, την απλότητα και τους ζεστούς της τόνους, κάνοντας το χώρο να αποκτά στιλ και δυναμισμό.

Εργονομικός σχεδιασμός κουζίνας: όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Πολλές φορές στη δημιουργία της κουζίνας μας, προσέχουμε να είναι όμορφη και στο στυλ που μας αρέσει. Όμως αν ο σχεδιασμός της δεν είναι εργονομικός δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας.
Η αισθητική, η λειτουργικότητα, η άνεση και η ασφάλεια, πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά στην κουζίνα ώστε να προσφέρουν το βέλτιστο περιβάλλον για την καθημερινότητα μας.

περισσότερα


Συνδυάστε με προϊόνταΔείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα