Συνδυασμός μοντέρνου-κλασσικού σε πλήρη αρμονία!

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που αγαπούν τα παλιά σπίτια, την αύρα και την ιστορία τους, ενώ υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι ένα παλιό σπίτι σε περιορίζει στη διακόσμηση του. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα μοναδικό χώρο με ιδιαίτερη αισθητική και φινέτσα όσο παλιό και αν είναι.
Ένα σπίτι δεν χρειάζεται να ανήκει σε μία μόνο κατηγορία, κλασσικό, μοντέρνο, μίνιμαλ ή μπαρόκ , αλλά μπορεί να συνδυάζει διαφορετικά στοιχεία και επιρροές.

Ο πιο γνωστός συνδυασμός είναι εκείνος του κλασσικού με το μοντέρνο που σίγουρα κάνουν το χώρο ξεχωριστό.
Σε ένα σπίτι παλιό, με ξύλινα ή τσιμεντένια πατώματα και παράθυρα, μπορούμε να τοποθετήσουμε σύγχρονα έπιπλα, ακόμα και βιομηχανικού στυλ, δημιουργώντας χώρους με προσωπική ταυτότητα.
Το ξύλο αλλά και το πιο κλασσικό στήσιμο στις κουρτίνες, προσδίδουν μία επιβλητικότητα, ενώ οι παλ αποχρώσεις κρατούν “ήσυχο” και ήρεμο το χώρο.
Παράλληλα τοποθετώντας ένα τραπέζι με ξύλινη επιφάνεια και μεταλλική βάση industrial χαρακτήρα, θα δώσει μία ιδιαίτερη αισθητική.

Διακοσμητικά αντικείμενα, όπως vintage σετ τσαγιέρας, βάζα με λουλούδια, ακόμα και ανθοστήλες, είναι ορισμένα ξεχωριστά διακοσμητικά που προσδίδουν ένα κλασσικό look, ενώ το βασικό έπιπλο, το τραπέζι, με υφασμάτινες μεταλλικές καρέκλες να το πλαισιώνουν, είναι ότι χρειάζεται για να δώσετε σε έναν τέτοιο χώρο τη μοντέρνα πινελιά που του λείπει.

Επιπλέον, ο φωτισμός στο χώρο μπορεί να δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα, γι αυτό ένα φωτιστικό δαπέδου με καπέλο είναι ιδανικό, ενώ παράλληλα η τσιμεντένια βάση του δημιουργεί διαφορετικά επίπεδα ενδιαφέροντος στο οπτικό πεδίο.

Χρησιμοποιώντας έπιπλα που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις και παράλληλα vintage διακοσμητικά, θα μετατρέψετε το παλιό σας σπίτι σε έναν χώρο ιδιαίτερο, με ταυτότητα που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα καινούργιο!

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα CENTRO, και βρείτε ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα επίπλων, το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και επιλέξτε υφάσματα που σίγουρα θα διαμορφώσουν το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί!