Έξυπνα tips για τη διακόσμηση του καθιστικού σας!

Το καθιστικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια στο σπίτι, καθώς και ένα από τα πρώτα που βλέπουν οι επισκέπτες. Η διακόσμηση του καθιστικού, όπως και κάθε δωματίου, απαιτεί ισορροπία και αρμονία μεταξύ των φυσικών αντικειμένων και της τέχνης.
Η αρχή της διακόσμησης ενός τέτοιου χώρου, είναι το όραμα!
Στη CENTRO, εμπνεόμαστε από τη φύση όταν πρόκειται για το καθιστικό, καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού που προσφέρει άνεση και χαλάρωση.
Συνδυάστε διαφορετικά χρώματα, όπως παστέλ τόνους ή διαφορετικές υφές και χαρείτε την ηρεμία που χρειάζεστε!
Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα, προκειμένου να ισορροπήσετε μεταξύ χρηστικότητας και στυλ, δύο χαρακτηριστικά απαραίτητα για τη δημιουργία ενός καθιστικού. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος λειτουργεί όχι μόνο βάσει του στυλ αλλά και των αναγκών σας. Εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης, αναζητήστε ελκυστικά κομμάτια, όπως συνθέσεις τοίχου με χώρο αποθήκευσης, έναν πανέμορφο μπουφέ ή μεταλλικές ραφιέρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ποικίλους τρόπους.
Επιπλέον, οι μοκέτες και τα χαλιά προσθέτουν ένα ζεστό touch στο χώρο. Προσθέτουν επίσης υφή και χρώμα. Εάν έχετε ενιαίους χώρους, ένα χαλί μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ενός σαφώς καθορισμένου χώρου.
Στη CENTRO έχουμε μια μεγάλη γκάμα από μοναδικά χαλιά και μοκέτες που μπορούν σίγουρα να αποτελέσουν ένα βασικό διακοσμητικό και λειτουργικό στοιχείο που θα δώσει την επιπλέον πινελιά στο χώρο σας.
Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα CENTRO στην περιοχή σας και σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους Συνεργάτες μας, δημιουργήστε ένα καθιστικό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.