Βιτρίνες στην κουζίνα! Το trend που ήρθε για να μείνει!

Στην κουζίνα, τρόποι αποθήκευσης και διακόσμησης υπάρχουν πολλοί. Από τα απολύτως δημοφιλή και hot ανοιχτά ράφια που παίρνουν την θέση των παραδοσιακών ντουλαπιών, μέχρι τις elegant βιτρίνες που δίνουν την αίσθηση ενός ακριβού wine bar!
Τα ανοιχτά ράφια μπορεί να έχουν στυλ και να κάνουν την κουζίνα πιο λειτουργική, αλλά πρακτικά έχουν ένα βασικό μειονέκτημα! Το ξεσκόνισμα!
Τοποθετείτε σε κοινή θέα όλα όσα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα που δίνουν χρώμα και φινέτσα στην κουζίνα σας, όμως σύντομα συνειδητοποιείτε ότι χρειάζεται διαρκώς να τα ξεσκονίζετε. Γιατί να πρέπει λοιπόν να επιλέξετε μεταξύ ανοιχτών ραφιών ή κλειστών ντουλαπιών;
Εμείς σας προτείνουμε τα ντουλάπια με τζάμι ή αλλιώς τις βιτρίνες!
Από πολύ παλιά στις κουζίνες και στα σπίτια, υπήρχε η τάση τα όμορφα σερβίτσια, οι συλλογές από ποτήρια και τα κουζινικά, να παρατάσσονται το ένα δίπλα στο άλλο και να είναι εμφανή σε όποιον επισκέπτεται την κουζίνα!
Πλέον έχετε τη δυνατότητα να είναι σε κοινή θέα ότι επιλέξετε εσείς να δείξετε, χωρίς να χρειάζεται να τα καθαρίζετε κάθε 2 μέρες! Με φωτισμό LED στα πλαϊνά για ένταση, οι βιτρίνες αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο τους , ενώ οι επιλογές σε τζάμι από διάφανο, φιμέ ή μπρονζέ καθώς και η πληθώρα χρωμάτων πλάτης, αποτελούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ, αισθητικής, πρακτικότητας και αποθηκευτικού χώρου.
Ανακαλύψτε τες σε ένα κατάστημα CENTRO!