Όψη μαρμάρου στην κουζίνα: Τολμήστε το!

Η όψη μαρμάρου αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις στη διακόσμηση της κουζίνας αλλά και σε όλο το σπίτι αυτή τη στιγμή.
Προσδίδει πολυτέλεια και αναβαθμίζει το χώρο ενώ μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα περισσότερα υλικά και να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε, είτε ένα κλασσικό look, είτε ένα άκρως μοντέρνο και βιομηχανικό στυλ.
Σε μεγάλες επιφάνειες όπως η νησίδα ή ένα τραπέζι, είτε σε πιο μικρές, εντυπωσιάζει πάντα και δημιουργεί αίσθηση καλαισθησίας και επιβλητικότητας.
Στην κουζίνα που γίνεται η προετοιμασία του φαγητού και το σερβίρισμά του, κάνοντας καθημερινές εργασίες όπως πλύσιμο, μαγείρεμα, κτλ, ο χώρος της κουζίνας εκτίθεται στην υγρασία, στη θερμότητα, κ.α. Απαραίτητη λοιπόν προϋπόθεση στην επιλογή επιφανειών κουζίνας πέρα από το αισθητικό κομμάτι, είναι η ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση πάντα με γνώμονα την λειτουργικότητα.
Στη Centro, όλες οι επιφάνειες και τα υλικά είναι υψηλής αντοχής καθώς κατά την συγκόλληση τους χρησιμοποιούνται εξαιρετικής ποιότητας κόλλες με αποτέλεσμα σε αυξημένες θερμοκρασίες αλλά και σε συνθήκες υγρασίας να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές.
Η όψη μαρμάρου είναι μία θερμοδομημένη επιφάνεια που δεν στερείται σε εμφάνιση και αίσθηση σε σχέση με το κλασσικό μάρμαρο καθιστώντας το ιδανική και φυσικά πιο οικονομική επιλογή!
Σας προτείνουμε να τη χρησιμοποιήσετε σε μία επιφάνεια, όπως η νησίδα της κουζίνας και σε συνδυασμό με ξύλο σε ανοιχτή δρύινη απόχρωση θα δώσει ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Για ένα πιο βιομηχανικό στυλ, διατηρήστε ή δημιουργήστε ακατέργαστες επιφάνειες στον τοίχο ή στο πάτωμα, όπως τοίχος με τσιμέντο ή με τούβλα.
Σε συνδυασμό με την όψη μαρμάρου, η κουζίνας σας θα αποκτήσει ένα ιδιαίτερο στυλ που σίγουρα δεν θα περνάει απαρατήρητο χωρίς να είναι επιτηδευμένο.
Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα Centro, και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας, δημιουργήστε ένα χώρο με άψογο σχεδιασμό, άριστη ποιότητα και πάντα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Δημιουργήστε την κουζίνα των ονείρων σας και χαρείτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας!