Καναπές στην κουζίνα! Δείτε πώς να τον ενσωματώσετε έξυπνα στο χώρο!

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τάση στη διακόσμηση της κουζίνας, είναι η τοποθέτηση καναπέ εκτός από τις καρέκλες που συνοδεύουν το τραπέζι.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι η ενσωμάτωση της τραπεζαρίας στην κουζίνα, είτε πρόκειται για μεγάλο χώρο είτε για μικρό, επιλέγεται ολοένα και περισσότερο.
Έχουμε δει την προέκταση του πάγκου να γίνεται τραπέζι, τον ίδιο τον πάγκο να χρησιμοποιείται ως τραπέζι με την τοποθέτηση σκαμπό, ακόμα και τη νησίδα που από τη μία μεριά μπορεί εύκολα κάποιος να κάτσει και να απολαύσει το φαγητό του.
Η ενσωμάτωση όμως καναπέ στην νησίδα, δεν συναντάται τόσο συχνά, καθώς μπορεί να φαίνεται μία τολμηρή προσέγγιση, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προσφέρει απόλυτη άνεση σε εσάς και στους καλεσμένους σας, αν την επιλέξετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεφεύγει από την μονοτονία και το παρωχημένο στυλ. Εμείς σας προτείνουμε να τολμήσετε και να είστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Στη νησίδα λοιπόν, που από τη μία πλευρά της έχει αποθηκευτικούς χώρους και λειτουργεί ως σημείο παρασκευής φαγητού, μπορεί να σχεδιαστεί ένα μικρό άνετο καναπεδάκι, λειτουργώντας ως καθιστικό. Συνδυάζοντάς το με μία τραπεζαρία της αρεσκείας σας και τοποθετώντας καρέκλες από την απέναντι πλευρά στο ύφος που σας καλύπτει, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γωνιά που προκαλεί την επιθυμία να μαζευτείτε γύρω από το τραπέζι της και όχι αποκλειστικά μόνο την ώρα του φαγητού!
Η τραπεζαρία στην κουζίνα είναι ένα στοιχείο που προσφέρει θαλπωρή σε κάθε σπίτι, ενώ σε συνδυασμό με έναν ενσωματωμένο καναπέ θα δημιουργήσει μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Απλές γραμμές, αποθηκευτικοί χώροι, τραπεζαρία ,καναπές, καρέκλες, μαξιλάρες στα χρώματα της αρεσκείας σας, μπορούν να δέσουν πολύ έξυπνα και όμορφα αποτελώντας τον ιδανικό συνδυασμό για μια μοντέρνα απόδοση.