Κουζίνα με κεραμικές όψεις

Οι κεραμικές όψεις είναι ένα σύγχρονο και ποιοτικό υλικό, που χρησιμοποιείτε στην κατασκευή πορτών κουζίνας.
Πρόκειται για συμπαγείς, μη πορώδεις επιφάνειες που τοποθετούνται σε πλαίσιο αλουμινίου και έχουν την δυνατότητα να φέρουν λαβές τύπου gola ή προεξέχουσες λαβές αλουμινίου.
Τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι η υψηλή αντοχή τους σε χαράξεις, η αμεταβλητότητα των διαστάσεών τους σε ακραίες μεταβολές της θερμοκρασίας και η αυξημένη τους αντοχή στην υγρασία.
Είναι διαθέσιμές σε πολλές αποχρώσεις, με ματ ή γυαλιστερά φινιρίσματα και λείες ή ανάγλυφες υφές.
Για σίγουρο αποτέλεσμα, μακράς αντοχής θα πρέπει να επιλεχθούν εταιρείες, όπου παρέχουν εγγυήσεις για την ποιότητα των προϊόντων τους.
Τα έπιπλα κουζίνας Centro συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση ποιότητας, διαμορφώνοντας έτσι άκρως ανταγωνιστικό προϊόν που κατακτά τόσο τις εγχώριες, όσο τις διεθνείς αγορές.
Τα προϊόντα Centro παράγονται στη Ελλάδα από την NIKOLIDAKIS GROUP ΑΕ και εξάγονται σε πάνω από 10 χώρες, καθώς αποτελούν την πρώτη επιλογή για χιλιάδες οικογένειες ανά το κόσμο.

Επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα Centro, ενημερώσου σχετικά με τα υλικά και τις μεθόδους κατασκευής, επέλεξε τους χρωματικούς συνδυασμούς της προτίμησής σου μέσα από μια πλούσια, σύγχρονη παλέτα χρωμάτων και τάσεων και δημιούργησε την δική σου κουζίνα, εγγυημένης ποιότητας.