Πώς να επιλέξετε τη σωστή ντουλάπα για το δωμάτιο σας!

Τα έπιπλα ντουλάπας στο υπνοδωμάτιο είναι το δεύτερο πιο σημαντικό έπιπλο μετά το κρεβάτι. Η επιλογή τους λοιπόν είναι πολύ σημαντική.
Ανάλογα με το χώρο θα πρέπει να καθορίσετε τις διαστάσεις της ντουλάπας, το χρώμα, το υλικό και τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.
Οι ελεύθερες ντουλάπες είναι πιο ευέλικτες, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες είναι πιο μοντέρνες και πιο πρακτικές.
Αφού καταλήξετε στις διαστάσεις και στο που θα τοποθετήσετε τις ντουλάπες σας, το δεύτερο πιο σημαντικό είναι αν θέλετε συρόμενη ή ανοιγόμενη ντουλάπα.
Μία από τις πιο βασικές διαφορές μεταξύ συρόμενης και ανοιγόμενης ντουλάπας είναι το άνοιγμά τους. Η συρόμενη είναι ιδανική για πιο μικρούς χώρους καθώς δεν έχει πόρτες που ανοίγουν εμποδίζοντας το χώρο.
Η ανοιγόμενη μπορεί να θεωρείται πιο κλασσική, σε σχέση με τη μοντέρνα νότα που προσδίδει στο χώρο η συρόμενη, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως το ύψος του δωματίου μιας και το μέγιστο ύψος που μπορεί να φτάσει είναι τα 3,21 μέτρα σε αντίθεση με την συρόμενη που φτάνει τα 2,72.
Αφού καταλήξετε στον τύπο ντουλάπας βρείτε το υλικό και το χρώμα που σας καλύπτει διακοσμητικά για να υπάρχει μία αρμονία. Για το λόγο ότι η ντουλάπα πιάνει αρκετά μεγάλο χώρο, δώστε βάση στα χρώματα που θα επιλέξετε για να μην σας κουράζουν.
Τέλος στο εσωτερικό της ντουλάπας υπάρχει πληθώρα εξαρτημάτων επιλέγοντας μεταξύ μηχανισμών ανύψωσης, συρταριών, ειδικών συρταριών για μικροαντικείμενα όπως γραβάτες, γάντια, κοσμήματα, ραφιών και διαφόρων αξεσουάρ ντουλάπας για να διαμορφώσετε ένα χώρο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας!
Στη CENTRO μπορείτε να φτιάξετε την ντουλάπα των ονείρων σας, σχεδιάζοντας με τους έμπειρους συνεργάτες μας τα έπιπλα ντουλάπας που ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας.
Γι’ αυτό επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα σημεία πώλησης!