Δείτε πώς να αξιοποιήσετε μία ντουλάπα στην είσοδο του σπιτιού σας!

Η είσοδος, ή διαφορετικά χολ όπως το λέμε συνήθως, είναι ο χώρος που μας καλωσορίζει και μας προδιαθέτει να συνεχίσουμε της πορεία μας προς το εσωτερικό ενός σπιτιού.
Μας κάνει να αισθανθούμε άνετα, οικεία και αντικατοπτρίζει την συνολική αισθητική της εσωτερικής διακόσμησης.
Πολλές φορές όταν μπαίνουμε σε κάποιο σπίτι δεν ξέρουμε που να αφήσουμε το πανωφόρι μας. Όποτε καταλήγει ή στην πλάτη μιας καρέκλας ή σε έναν καναπέ.
Φυσικά δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με αυτή την ιδέα, καθώς υπάρχει λύση και εκτός από το να κρεμάτε μόνο τα πανωφόρια τα δικά σας αλλά και των καλεσμένων σας, μπορεί να αξιοποιηθεί σαν έξτρα αποθηκευτικός χώρος στο σπίτι. Άλλωστε πάντα χρειαζόμαστε και άλλο χώρο!
Μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε μια ντουλάπα συρόμενη, για εξοικονόμηση χώρου ή ένα ανοιχτό βεστιάριο που δείχνει πιο μοντέρνο και οικείο και να οργανώσετε πανωφόρια, τσάντες και αντικείμενα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας ή τα πράγματα των προσκεκλημένων σας.
Το εσωτερικό της ντουλάπας μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας φυσικά ώστε να καλύπτει και άλλες ανάγκες.
Τοποθετώντας λοιπόν εύχρηστα, λειτουργικά αξεσουάρ όπως παπουτσοθήκη που βγαίνει προς τα έξω με μηχανισμό για να έχετε πάντα τα παπούτσια που φοράτε σε καθημερινή βάση τη στιγμή που τα χρειάζεστε, βέργες για να κρεμάτε τα κασκόλ ή τα μαντήλια και άλλα πολλά αξεσουάρ, θα δείτε ότι μια ντουλάπα – γκαρνταρόμπα στην είσοδο του σπιτιού όχι μόνο σας λύσει τα χέρια στο αιώνιο πρόβλημα της αποθήκευσης αλλά θα ομορφύνει και τον χώρο!

Δεν έχετε λοιπόν παρά να επισκεφθείτε ένα κατάστημα CENTRO καθώς οι ντουλάπες CENTRO διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και την ευελιξία τους, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν στις διαστάσεις που χρειάζεστε.