Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Centro

Η Centro αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις των καταναλωτών για επώνυμα έπιπλα, κορυφαίας ποιότητας και σύγχρονου σχεδιασμού, διευρύνει τις δραστηριότητές της στην αγορά επεκτείνοντας την γκάμα της με μια ολοκληρωμένη σειρά επίπλων καθιστικού.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της Nikolidakis Group, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων προϊόντων Centro στους συνεργάτες του δικτύου Centro.

Στα πλαίσια της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στη μέχρι τώρα πορεία της Nikolidakis Group. Έγινε εκτενής παρουσίαση των νέων προϊόντων που αφορούν στη νέα σειρά επίπλων για τον καθιστικό χώρο καθώς και στα νέα μοντέλα επίπλων κουζίνας που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την υπάρχουσα γκάμα.
Επίσης τέθηκαν οι νέοι στόχοι για την ανάπτυξη και επέκταση του δικτύου καταστημάτων και τέλος παρουσιάστηκε η στρατηγική marketing που θα υποστηρίξει όλες τις παραπάνω ενέργειες.

Όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα και να γνωρίσουν την ομάδα των ανθρώπων που υποστηρίζει το δίκτυο.