Η CENTRO συμμετέχει στο The Architect Show 3!

Το Architect Show, είναι ένα διήμερο γεγονός, το οποίο έχει στόχο να συνδέσει τις κορυφαίες εταιρείες Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και Διακόσμησης με τους Αρχιτέκτονες και τους Σχεδιαστές μέσα από μία βιωματική εμπειρία!
Για 3η χρονιά, ένα από τα μεγαλύτερα events για επαγγελματίες του χώρου θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, με θέμα: ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΝΟΣΩΜΑ.

Η CENTRO της NIKOLIDAKIS GROUP, η Νο1 ελληνική βιομηχανία παραγωγής επίπλων κουζίνας, συμβάλλει στις μεταβαλλόμενες τάσεις χρόνο με το χρόνο, δείχνοντας την εξέλιξη του επίπλου και τις αναρίθμητες δυνατότητές του, προσαρμόζεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, εξελίσσεται και αναπτύσσει μια ισορροπημένη και ομοιόμορφη πορεία!
Έχοντας την τεχνογνωσία, η εταιρεία φέρνει μοναδικότητα σε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο που αναλαμβάνει, προσφέροντας ποιότητα, λειτουργικότητα, καινοτομία και ασυναγώνιστο σχεδιασμό.

Εστιάζοντας στην ανταλλαγή απόψεων και στην ανάδειξη καινοτόμων ιδεών, η CENTRO σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γνωριμίας, δημιουργίας, καινοτομίας και εξέλιξης!
Επισκεφθείτε μας στο Cluster E Booth 14.

Ωράριο λειτουργίας: 11:00 – 20:00

Για να λάβετε την πρόσκλησή σας, πατήστε εδώ , και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
Στο πεδίο ‘εταιρεία’ παρακαλούμε καταχωρίστε “CENTRO”.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε το link και να αποστείλετε την ηλεκτρονική πρόσκληση σε όσους επιθυμείτε να την λάβουν, κάνοντας με τη σειρά τους και οι ίδιοι εγγραφή!

Σας περιμένουμε όλους!