Εγκαίνια νέου καταστήματος CENTRO στον Άγιο Δημήτριο!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening του νέου καταστήματος CENTRO στον Άγιο Δημήτριο (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 364 & Πρεμετής) την Παρασκευή 12/4/2024.

Η CENTRO, η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία παραγωγής επίπλων κουζίνας, είναι μία επιχείρηση με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.

Με την πάροδο των ετών έχει εξελιχθεί σε μια εταιρία που κατέχει ηγετική θέση στον ελληνικό μεταποιητικό κλάδο επίπλου, καθόσον έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε διεθνείς αγορές , με παρουσία σε 20 χώρες και 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Σε μία βραδιά με βασικό συστατικό την υψηλή αισθητική και το ιδιαίτερο design, η CENTRO εγκαινίασε ένα πρότυπο κατάστημα υψηλής αισθητικής, όπου για πρώτη φορά εφαρμόστηκε η νέα εταιρική ταυτότητα της CENTRO, συστήνοντας παράλληλα στο κοινό μία μεγάλη γκάμα από σχεδιαστικές προτάσεις για την κουζίνα, την ντουλάπα και το καθιστικό, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τη δυναμική της!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, αρχιτέκτονες, designers, αλλά και η Φαίη Σκορδά, ο Κώστας Μαρτάκης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ευριδίκη Βαλαβάνη και πολλοί άλλοι.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων, συμμετείχε και ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος ο οποίος πραγματοποίησε ένα ολιγόλεπτο μαγειρικό event!

Η CENTRO μαζί με τον συνεργάτη της κύριο Ιωάννη Γεωργεδάκη, ευχαριστούν θερμά όσους παραβρέθηκαν στο event και την τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον γνωστό σεφ Πέτρο Συρίγο, τα Μέσα και τους δημόσιους φορείς για την υποστήριξή τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό!