Μοντέρνα κουζίνα Black Forest

Deep, dark and delicate!
Η κουζίνα Black Forest, είναι μία μοντέρνα,
ανάλαφρη και συνάμα κομψή κουζίνα.

centro kitchen κουζινα, black forest

centro kitchen κουζίνα μοντέρνα πάγκος μάρμαρο, τραπέζι, μπουφές, σκούρο ξύλο, black forest

Σχεδιασμός

Ο Π σχεδιασμός της , προσφέρει έξτρα αποθηκευτικό χώρο και άνεση κινήσεων!
Παράλληλα, στον πάγκο εργασίας, ακουμπάει μία εντυπωσιακή βοηθητική επιφάνεια από καρυδιά, που λειτουργεί και ως τραπέζι, καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής!

centro kitchen κουζινα, black forest πάγκος
centro kitchen κουζινα, black forest

Κρεμαστά Ερμάρια

 Τα κρεμαστά ερμάρια λειτουργούν ως διακοσμητικό στοιχείο στο χώρο, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες για αποθήκευση και οργάνωση.

centro kitchen κουζίνα μοντέρνα, πάγκος μάρμαρο, τραπέζι από σκούρο ξύλο, κρεμαστό ντουλάπι, ραφιέρα, black forest
centro kitchen κουζίνα μοντέρνα, πάγκος μάρμαρο, τραπέζι από σκούρο ξύλο, κρεμαστό ντουλάπι, ραφιέρα, black forest
centro kitchen κουζινα, black forest βιτρίνα

Βιτρίνες

Οι ψηλές αποθηκευτικές βιτρίνες με φωτισμό LED, προσδίδουν επιπλέον αισθητική και μία πιο elegant διάθεση, αποδεικνύοντας ότι η κουζίνα πέραν της λειτουργικότητας και της εργονομίας, μπορεί να προσφέρει και φινέτσα.

Απορροφητήρας

Ο απορροφητήρας εντάσσεται στην φιλοσοφία της μοντέρνας αισθητικής στην κουζίνα. Εκτός από την χρήση και την απόδοσή του, αποτελεί ένα περίτεχνο και κομψό στολίδι στο χώρο.

centro kitchen κουζινα, black forest νεροχύτης μαύρη
centro kitchen κουζινα, black forest νεροχύτης μαύρη πάγκος

Open space

Σε open space, προτείνονται ημίψηλα ερμάρια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαχωριστικά χώρου και να δημιουργήσουν διαδρόμους ή σημεία ανεξάρτητης χρήσης στο σπίτι, χωρίς να στερούν το φως από κανέναν χώρο, ούτε την επιβλητική ομορφιά ενός μεγάλου ενιαίου δωματίου.

Stylish κουζίνα! 7 tips για να τη μεταμορφώσετε!

Η κουζίνα εκπέμπει την αύρα και τον χαρακτήρα μας, καθώς είναι ο χώρος που περνάμε την περισσότερη ώρα της ημέρας! Μία elegant και stylish κουζίνα καλωσορίζει τους φίλους, την οικογένεια αλλά και εμάς κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε, κάνοντας μας να θέλουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο! Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να λάβουμε υπόψιν μας κάποιες λεπτομέρειες! Στην περίπτωση που η κουζίνα μοιράζεται τον ίδιο χώρο με το καθιστικό, οφείλει να είναι εξίσου προσεγμένη.

περισσότερα


Συνδυάστε με προϊόνταΔείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα