Βεστιάριο

Σχεδιασμένο από εσάς! Μεγάλο ή μικρό, το βεστιάριο είναι ένα δωμάτιο από μόνο του που μπορείτε να δημιουργήσετε όπως επιθυμείτε! Υψηλής ποιότητας πόρτες και συρτάρια, εγκατεστημένα αξεσουάρ, φινιρίσματα, εταζέρες, φωτισμός και επιλογές διαρρύθμισης, δημιουργούν έναν ειδικά διαμορφωμένο και οργανωμένο χώρο που χαίρεστε να τον χρησιμοποιείται καθημερινά.

Με το βεστιάριο έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε εξ’ ολοκλήρου μόνοι σας το χώρο που πάντα επιθυμούσατε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και τις δικές σας ανάγκες , είτε ξεκινάτε τη δημιουργία του από την αρχή είτε μετατρέποντας ένα ήδη υπάρχον δωμάτιο σε βεστιάριο.

Σχεδιασμένο από εσάς! Μεγάλο ή μικρό, το βεστιάριο είναι ένα δωμάτιο από μόνο του που μπορείτε να δημιουργήσετε όπως επιθυμείτε! Υψηλής ποιότητας πόρτες και συρτάρια, εγκατεστημένα αξεσουάρ, φινιρίσματα, εταζέρες, φωτισμός και επιλογές διαρρύθμισης, δημιουργούν ένα ειδικά διαμορφωμένο και οργανωμένο χώρο που χαίρεστε να τον χρησιμοποιείται καθημερινά.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Προτεινόμενα αξεσουάρ

Υπηρεσίες & Χαρακτηριστικά

Ποικιλία χρώματων

5 χρόνια εγγύηση

Οικολογικά υλικά

Δωρεάν σχεδιασμός

Δωρεάν επιμέτρηση

Υπηρεσία αποξήλωσης

Μεταφορά και τοποθέτηση

Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

Δείτε επίσης