Ντουλάπα Συρόμενη Υπνοδωματίου – River

High-end luxury!
Οι συρόμενες ντουλάπες είναι must στην διακόσμηση του σπιτιού, είτε σε μεγάλους χώρους, είτε σε μικρούς. Μπορούν πολύ εύκολα, να αποτελέσουν ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο, εκτός από τον πρακτικό τους ρόλο και σε άλλα δωμάτια εκτός υπνοδωματίου.
Η River είναι μία high end ντουλάπα!

blank

blank

Χαρακτηριστικά

Πρόκειται για μία βαρέως τύπου ντουλάπα, με συρόμενες πόρτες από καρυδιά, σε συνδυασμό με προφίλ αλουμινίου που λειτουργεί και ως λαβή.

blank
blank
blank

Μηχανισμοί και LED

Προσθέτοντας μηχανισμούς, όπως μηχανισμό ασανσέρ, μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα υψηλά τμήματα της ντουλάπας, ενώ ο εσωτερικός φωτισμός LED αφενός κάνει τη ντουλάπα να φαίνεται πολύ πιο ελκυστική και αφ’ ετέρου, καθιστά τη διαδικασία εύρεσης ρούχων πολύ πιο εύκολη.

blank
blank
blank

Λειτουργικότητα και στυλ

Το εσωτερικό της ντουλάπας μπορεί να σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας και να είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, χαρίζοντάς σας λειτουργικότητα αλλά και στυλ.


Συρόμενη ντουλάπα: να γιατί αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε χώρο!

Ντουλάπα με υψηλό design

Η ντουλάπα αποκαλύπτει τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις του καθενός, ενώ προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες που αλλάζουν με το πέρασμα των εποχών και του χρόνου.
Άλλωστε, είναι ο αγαπημένος μας βοηθός και ένα από τα στολίδια του σπιτιού μας αφού είναι το σημείο που θα φιλοξενεί και θα βάλει σε τάξη τα πιο προσωπικά μας αντικείμενα!

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα