Ντουλάπα Ανοιγόμενη Υπνοδωματίου – Mondrian

Symmetrical and versatile!
Η ντουλάπα Mondrian σε ανοιχτό χρώμα ξύλου με ήπια κάθετα νερά, προσφέρει αμέτρητες λύσεις οργάνωσης, αφού μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό της όπως επιθυμείτε, με τα αξεσουάρ που σας εξυπηρετούν καλύτερα.

blank

centro kitchen, ντουλάπα, ανοιγόμενη ντουλάπα υπνοδωματίου mondrian, σύστημα gola, χωρίς πόμολα

Προφίλ GOLA

Το λειτουργικό και κομψό προφίλ GOLA που λειτουργεί σαν λαβή, αντικαθιστώντας το κλασσικό πόμολο, δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Διαθέσιμο σε πολλά χρώμματα, αναβαθμίζει το σχεδιασμό της ανοιγόμενης ντουλάπας, με τις χρωματιστές γραμμές που δημιουργεί.

blank
blank

Μία elegant επιλογή

Η οργάνωση είναι απαραίτητη σε κάθε χώρο του σπιτιού μας, για να υπάρξει τάξη και ηρεμία. Η ντουλάπα Mondrian, δινει φως στο χώρο και ποτελεί μία elegant επιλογή για οποιοδήποτε χώρο, αφού προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες σας.


Ενιαίος χώρος: Δείτε πώς να αξιοποιήσετε την ντουλάπα!

centro kitchen, ντουλάπα, ανοιγόμενη ντουλάπα υπνοδωματίου mondrian, ανοιχτό χρώμα ξύλου, κάθετα νερά

Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες και προτάσεις για να διαμορφώσεις ένα μικρό υπνοδωμάτιο ώστε να αναδειχτεί καλύτερα! Τι γίνεται όμως όταν το υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο και ενιαίο;
Ένας τέτοιος χώρος δίνει πάρα πολλές επιλογές διακόσμησης και διαμόρφωσης των επίπλων. Μπορεί όμως να γίνει χαοτικός, αφιλόξενος και να μην έχει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που αναζητούμε.

περισσότερα


Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας, δημιουργήστε την ντουλάπα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα