Μοντέρνα κουζίνα Macaron

Contemporary made modern!
Η Macaron είναι μία μοντέρνας αισθητικής κουζίνα, με συνδυασμό εργονομίας, χρωμάτων και υφών.

centro kitchen, κουζίνα, macaron

centro kitchen κουζίνα, macaron

Εταζέρα

Η εταζέρα ανάμεσα στα κλειστά ψηλά ερμάρια, αποτελεί μία ανάλαφρη πινελιά, δίνοντας μια σχεδιαστική «ανάσα» στο χώρο! Παράλληλα τα γυάλινα ράφια που διαθέτει, φωτίζονται από το LED θερμό φωτισμό που τοποθετείται στα πλαϊνά του ερμαρίου, επιτρέποντας στη ροή του φωτός να συνεχίζεται και να διαχέεται στο χώρο! Η μοντέρνα αισθητική της εταζέρας, συνδυάζεται με την πρακτικότητα, καθώς έχουμε άμεση πρόσβαση σε εμφανή συρτάρια, ενισχύοντας έτσι τον αποθηκευτικό χώρο.

centro kitchen κουζίνα, macaron
centro kitchen κουζίνα, macaron

Ψηλά ερμάρια

Χαρακτηριστικό της σύγχρονης εποχής είναι η πρακτικότητα! Μία σειρά με επιπλέον ερμάρια πάνω από τα υπάρχοντα κρεμαστά, δίνει τη δυνατότητα πλήρους αξιοποίησης του χώρου σε ύψος , αυξάνοντας τις επιλογές αποθήκευσης.

Υλικά και χρώματα

Σε αυτή τη σχεδιαστική πρόταση, επικρατεί η μοντέρνα αισθητική που επιτάσσει συνδυασμό χρωμάτων και υφών! Το ζεστό ξύλο σε συνδυασμό με τον ουδέτερο τόνο λάκας, προσφέρει αρμονία, ενώ η πινελιά πορφυρού χρώματος στα ημίψηλα ντουλάπια της νησίδας δίνει ένταση και δυναμισμό! Παράλληλα χρησιμοποιώντας ένα ρετρό pattern σε πλακάκι σε παρόμοιους τόνους, δίνει «σώμα» στην κουζίνα και την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη! Τέλος, η χρήση σύγχρονων υλικών στο χώρο, όπως στον πάγκο εργασίας, αναδεικνύει την μοντέρνα αισθητική αλλά και την ανθεκτικότητα στα σημεία που πραγματοποιείται η παρασκευή φαγητού.

centro kitchen κουζίνα, macaron
centro kitchen κουζίνα, macaron

Νησίδα

Το σχεδιαστικό χαρακτηριστικό της νησίδας, είναι τα διαφορετικά επίπεδα που δημιουργούνται, καθώς συνδυάζει την αποθήκευση, την προετοιμασία φαγητού, την επέκταση του τραπέζιού και τον διαχωρισμό της κουζίνας από τον ενιαίο χώρο στον οποίο βρίσκεται.
Το ύψος των υμίψηλων ερμαρίων λειτουργεί ως ένα έξυπνο διαχωριστικό του χώρου κουζίνας από το καθιστικό, ενώ από την εξωτερική πλευρά διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Τοποθετώντας καρέκλες ή σκαμπό της επιλογής σας, διαμορφώνεται ένας πλήρως λειτουργικός και αισθητικά αναβαθμισμένος χώρος!

centro kitchen κουζίνα, macaron
centro kitchen κουζίνα, macaron

Εργονομία και design

Από αυτή τη σχεδιαστική πρόταση δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο βασικά χαρακτηριστικά! Η εργονομία και το design.
Η λαβή Gola σε όλα τα συρτάρια αλλά και ο μηχανισμός push open στα ψηλά και ημίψηλα ερμάρια αναδεικνύουν τον εργονομικό σχεδιασμό ενώ παράλληλα δίνουν ένα πιο elegant τελικό ύφος στο χώρο.

Νησίδα στην κουζίνα: Επιλέξτε τη γι’ αυτούς τους λόγους!

Όταν υπάρχει άνεση χώρου στην κουζίνα ενός σπιτιού, η νησίδα είναι το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε!
Και πώς να μην την επιλέξουμε άλλωστε, αφού είναι τόσο εντυπωσιακή, πρακτική και αποτελεί αδιαμφισβήτητα στοιχείο διακόσμησης, αναβαθμίζοντας την αισθητική του χώρου.
Από πρακτικής απόψεως, υπάρχει πληθώρα αποθηκευτικών χώρων στη νησίδα, ώστε να έχετε τα αντικείμενα σας τακτοποιημένα, καθαρά και οργανωμένα.

περισσότερα
Δείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πολλά χρώματα

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα