Κλασσική κουζίνα Banoffee

Cozy retro charm!
Η Banoffee είναι μία μοντέρνα-ρετρό κουζίνα, με ανάλαφρο σχεδιασμό και λιτές γραμμές.

centro kitchen κουζίνα, Banoffee, ανοιχτόχρωμο ξύλο, καναπές, τραπέζι, εστίες, φούρνος, λευκό χρώμα, νιπτήρας

centro kitchen κουζίνα, Banoffee, ανοιχτόχρωμο ξύλο, λευκό χρώμα, νιπτήρας

Χρωματική παλέτα

Η ουδέτερη παλέτα χρωμάτων βοηθάει στην σύνδεση όλων των στοιχείων και στη δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος. Στην κουζίνα δεσπόζει το λευκό, ενώ οι ανοιχτές δρύινες φυσικές αποχρώσεις στις ραφιέρες και στην επένδυση του τοίχου, φωτίζουν το χώρο και χαρίζουν μία ευχάριστη και ζεστή αύρα.
Το μοντέλο Banoffee διαθέτει 5 χρωματικούς συνδυασμούς.

centro kitchen κουζίνα, Banoffee, ανοιχτόχρωμο ξύλο, εστίες, φούρνος, λευκό χρώμα, κρεμαστά ντουλάπια
centro kitchen κουζίνα, Banoffee, ανοιχτόχρωμο ξύλο, νησίδα, λευκό χρώμα

Υψηλά ερμάρια

Τα υψηλά ερμάρια με άπλετο χώρο αποθήκευσης
και εντοιχισμένο ψυγείο, παρέχουν λειτουργικότητα,
ενώ η stylish διαμορφωμένη εσοχή, προσφέρει ευκολία κινήσεων και επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Ρετρό με μοντέρνα στοιχεία

Απλότητα και φυσικότητα ! Αυτές είναι οι βασικές αρχές αυτού του στυλ. Ο συνδυασμός ρετρό με μοντέρνα στοιχεία στην κουζίνα, αντιπροσωπεύεται από πολλά ερμάρια και ανοιχτά ράφια, όπου εκτίθενται τα διακοσμητικά αντικείμενα και σκεύη. Αυτό το στυλ, χαρακτηρίζεται από φυσικές αποχρώσεις ξύλου ή φινίρισμα σε ανοιχτά χρώματα που δημιουργούν μία φιλόξενη ατμόσφαιρα.

centro kitchen κουζίνα, Banoffee, ανοιχτόχρωμο ξύλο, λευκό χρώμα, νιπτήρας , κρεμαστά ράφια
centro kitchen κουζίνα, Banoffee, ανοιχτόχρωμο ξύλο, νησίδα, εστίες, φούρνος, λευκό χρώμα, κρεμαστά ντουλάπια

Νησίδα

Και στη μέση δεσπόζει η νησίδα! Αδιαμφισβήτητα η νησίδα στην κουζίνα είναι ένα στοιχείο που επικρατεί και αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου. Όμως πέραν της διακοσμητικής της λειτουργίας, είναι σχεδιασμένη από τη μια πλευρά να έχει ντουλάπια και συρτάρια, ενώ από την άλλη έχει διαμορφωθεί σε καθιστικό έπιπλο τραπεζαρίας για να απολαμβάνετε το γεύμα με τους αγαπημένους σας. Ο αποθηκευτικός χώρος  στο κάτω μέρος του καθιστικού επίπλου, αποδεικνύει ότι η λειτουργικότητα και η αισθητική μπορούν να συνυπάρξουν απόλυτα!

centro kitchen κουζίνα κλασική banoffee, τραπέζι, καναπές, κρεμαστά ερμάρια, φούρνος, νησίδα, λευκό ξύλο

Εργονομία

Η Banoffee χαρακτηρίζεται ως μία εργονομική κουζίνα που προσφέρει το βέλτιστο περιβάλλον για την καθημερινότητα, είτε πρόκειται για αποθήκευση τροφίμων, για μαγείρεμα, γεύματα, πλύσιμο πιάτων ή απλά για χαλάρωση.

Καναπές στην κουζίνα! Δείτε πώς να τον ενσωματώσετε έξυπνα στο χώρο!

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τάση στη διακόσμηση της κουζίνας, είναι η τοποθέτηση καναπέ εκτός από τις καρέκλες που συνοδεύουν το τραπέζι.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι η ενσωμάτωση της τραπεζαρίας στην κουζίνα, είτε πρόκειται για μεγάλο χώρο είτε για μικρό, επιλέγεται ολοένα και περισσότερο.
Έχουμε δει την προέκταση του πάγκου να γίνεται τραπέζι, τον ίδιο τον πάγκο να χρησιμοποιείται ως τραπέζι με την τοποθέτηση σκαμπό.

περισσότερα


Συνδυάστε με προϊόνταΔείτε επίσηςΔιαθέσιμη σε πέντε χρώματα

Επιλέξτε μεταξύ πέντε χρωμάτων, επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας και σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές μας δημιουργήστε την κουζίνα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ και στις ανάγκες σας.

Διαθέσιμη σε πέντε χρώματα