Βεστιάριο Ντουλάπα Υπνοδωματίου – Axis

Μεταλλικό σύστημα πολλαπλών εφαρμογών AXIS.
Αποτελεί πρόταση για Βεστιάριο- Ντουλάπα.

centro kitchen ντουλάπα σύστημα axis

centro kitchen ντουλάπα σύστημα axis

Μεταλλικό προφίλ

Το κάθετο μεταλλικό μαύρο προφίλ που αποτελεί και τον βασικό κορμό του συστήματος, συνδυάζεται με αντίστοιχου ύφους εξαρτήματα, που προσφέρουν ευελιξία για custom σχεδιαστικές προτάσεις.

Αισθητική

Ο συνδυασμός υλικών όπως μέταλλο, ξύλο, γυαλί κτλ, δημιουργούν μία ανάλαφρη εικόνα, αναβαθμίζοντας το αισθητικό αποτέλεσμα.
Συνδυάστε με ύφασμα, ταπετσαρία ή κάποια επένδυση της αρεσκείας σας στο background, για μία μοντέρνα και ανάλαφρη εικόνα!

centro kitchen ντουλάπα βεστιάριο axis
centro kitchen ντουλάπα βεστιάριο axis

Αξεσουάρ

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα αξεσουάρ για καλύτερη οργάνωση και αποθήκευση, όπως ράφια σε λινό σκούρο χρώμα, μαύρες βέργες κρέμασης, συρταριέρες legrabox με 2 συρτάρια κ.α και σχεδιάστε το βεστιάριο βάσει των δικών σας αναγκών.

centro kitchen βεστιάριο axis system
centro kitchen βεστιάριο axis system

Χαρακτηριστικά

Το σύστημα βεστιαρίου AXIS δίνει τη δυνατότητα πλήρους αξιοποίησης του χώρου με μια ανάλαφρη αισθητική, σύμφωνα με σύγχρονες τάσεις.
Η σχεδιαστική φιλοσοφία του συστήματος βασίζεται, σε κάθετους ορθοστάτες, οριζόντιες επίπεδες επιφάνειες και κλειστούς όγκους.

7 tips για να οργανώσετε τις ντουλάπες σας εύκολα και γρήγορα!

Ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνιση του και αν δεν είσαι απ αυτούς που έχουν προνοήσει να οργανώσουν τις ντουλάπες τους, μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ και σου έχουμε όλες τις λύσεις για να δεις και πάλι τις ντουλάπες σου τακτοποιημένες και… συντονισμένες με την σωστή εποχή του χρόνου!
Αρχικά, ξεχώρισε τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι πια, είτε καλοκαιρινά είτε χειμερινά και βάλε τα στην άκρη ώστε να τα δωρίσεις!

περισσότερα


Δείτε επίσης